Hava Durumu

Yeni plan lazım Ali başkan...

Yazının Giriş Tarihi: 16.01.2017 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.01.2017 08:16

Geçen yazımda hem hazırlık döneminin, hem de yönetimsel hamlelerin yapılamadığına dair bir değerlendirme yapmış cuma gecesi bunun gerçeğini göreceğimizi yazmıştım. Bugünlerde hem Hamza hoca hem de Ali başkan ne tür açıklamalar yapıyor. Hep birlikte dinliyoruz. Şimdi de klasik bir inatla birlik beraberlik mesajları altında 'sezon sonuna kadar buradayız haberiniz olsun' sitemleri. Hamza hoca alıştı ama başkana şok etkisi yaratmış görünüyor. Bu karşılaşılan durumla ilgili Ali başkana benim bildiğim yüzlerce insanın uyarısı olmuştu. Bu bir dilek değildi tabii ki ama bu bir Bursa gerçeğiydi. Bu gerçeklere ve bilinen mali tabloya rağmen camiayı beklenti içine sokmak kimin suçuydu?

Hadi medya her zaman böyledir diyorsanız size kimlerin neler söylediğini bir düşünün sayın başkanım. 2010 ruhu gibi bir takım yarattık dediğinizde hayır diyenleri bir hatırlayın. Şimdi bu takım lig sonuncusu Adanaspor'u yener mi diye düşünüyoruz. Yener elbette 27 puan toplamış bir takım fark bile yapabilir. Konu bu değil. Bizlerin söylediği 'Bursaspor tarihinin en çok oy vererek göreve getirdiği ve büyük bir güvenle teslim ettiği takımın aslında doğru bir planlama ile oluşturulamadığıdır. Yine bugün transfer olarak aldığınız ama sıfır katkı koyanları gönderemiyorsunuz. Menajerler bu kapıdan içeri giremez dediniz, menajerlerden dolayı etrafınızı göremiyorsunuz. Taraftarın pahalı transfer beklentisi yok ki. Onlar iyi transfer bekliyor.

Ortada bir hayal kırıklığı varsa bunu da ancak siz ve yönetiminiz giderecektir. Bu kent küme düşmeyi de gördü şampiyonluğu da. Ben yaptım oldu Gençlerbirliği'nde, Başakşehir'de olabilir. Ama Bursa farklı bir camia. Zaman birlik zamanı diyorsanız oturun bir plan yapın. Yönetim, takım, taraftar, medya her katmanı bir arada tutmak için görev verin. Ama sakın siteden bir yazı ile değil. Şimdi birlik zamanı gider yapma zamanı değil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.