Hava Durumu

Top şimdi başkanda...

Yazının Giriş Tarihi: 06.03.2017 04:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 04:39

Ali Ay doğum gününde adeta yeniden doğmuş gibi oldu. Tribündeki sevinci görülmeye değerdi. Bizi de başkanı kutlamak düşer. Mücadeleye gelecek olursak uzun yıllar Gaziantep açısından içimizde burukluk yaşayacağız. Mucizeler olmazsa Antep bir alt lige düşecektir. 31 puana gelen Bursaspor bana göre ligi 40 puanları bulup geçebilirde. Herkes hadi ordan diyebilir. İzleyelim görelim hep birlikte.
Bu tespitim takımın oyunundan ve kalitesinden değil sadece ligin kalitesindendir. Ligden düşen ve kalmayı garantileyen takımlar belli olunca bambaşka bir lig seyredeceğimizi öngörüyorum. İçimize sinmeyen ama camia için çok ama çok önemli galibiyetin Bursaspor için düzelmeye yönelik hamlelerin başlaması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bir daha Bursaspor defterini kapatmış başkan ile kongreye gideriz. Şimdi her şey Ali Ay'ın yapacakları ile yön bulacaktır.
Evet sayın başkanım beklenti büyük. Sizden ricamız artık savunma yaparak açıklamalar yapmanız değil icraata yönelik hamleler yapmanızdır. Taraftara, iş adamlarına ve camiaya serzenişleri de bırakın lütfen. Artık beklediğiniz kredi de gelmek üzere. Kulaklarınızı bazı söylemlere tıkamalısınız. Bu günlerin yaşanmasında en önemli faktör olan futbolcular içinde bir plan yapılmalı. Öyle bol keseden prim dağıtarak bu işler olmuyor. Onurlu ve karakterli bir takım diye sunduğunuz takımın hali ortada. Bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda futbolcunun gayreti ile bugünlere ulaştık.
Bir iki kelime de Mutlu hocaya söyleyeceğim. Hocam daha ilk galibiyetinizde atarlı beyanatlardan uzak durun. Geçmiş şampiyonluk dönemden birazcık sempatiniz var onu da yok etmeyin. Çünkü bu futbol takımına henüz bir şey katamadınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.