Hava Durumu

Takım farklı sonuç aynı...

Yazının Giriş Tarihi: 13.08.2017 09:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 09:10

Sezon açılış maçı ile ilgili her açıdan yorum yapıp olumlu/olumsuz değerlendirme yapılabilir. Bir taraftan umut ve beklenti diğer yandan gerçekler. Taraftar da ne düşüneceğini şaşırdı. Her zamanki gibi müthiştiler. Herkesin bakışlarını Bursaspor tribünlerine çektiler. Gelelim maça ve sonuçlarına. Alınan tüm transferler sahadaydı. Yetiştirilemeyen de tribünde. Tek gollü mağlubiyet hem de Başakşehir deplasmanında üzdü herkesi. Maç bitiminde galibiyet edasında el çakmaların anlamını anlayamadım desem yalan olmaz. 90 dakikada iki kere tehlike yaratabilmiş takımımız için daha alınacak çok yol ve tedbir var. Artık alacağız, yapacağız, edeceğiz falan sözlerinin bitmesi hemen icraat yapılması gerekiyor. Hazırlık maçı oynamıyoruz artık. Bakın bir hafta geçti sıfır puan sıfır para geliri. Yeni transferlerin takıma katkı koyacağı gerçeği hepimiz tarafından görüldü. Eksikler belli ve sahada bağırıyor. Le Guen'nin Badu'yu değişiklikler esnasında sağbeke çekmesi net bir mesajdı.
Genel yorumlara bakıldığında şu konuda birleşiliyor." takım geçen seneden daha iyi". Evet, ben de katılıyorum ama yeni sezonda Bursaspor'un geçen seneki takımı ile kıyaslanan bir takım olmaması yönünde. Bu takımın şampiyonluk apoleti var. Hiç kimsede olmayan destekleri var. Tek eksiği ve gereksinimi futbol aklı. Evet camiadan sabır istenirken artık Süper Lig'in de başladığı gerçeğinin herkes tarafından algılanması gerekiyor. Başka travmalar camianın canını acıtır. Sayılı gün çabuk geçer.
Le Guen' e gelince geçen seneki takımdan daha iyi bir takım ile çalışıyorsa geçen seneden farklı sonuçlar almak için birikimini sahaya yansıtmalı. Çok iyi oynayıp mağlup olmaya devam ederse umutları çabuk tüketir. Bursa farklı bir kent ve zirveyi görmüş bir takım şehridir. Tatmin etmek için farklılık bekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.