Hava Durumu

Sıkıntılı süreç…

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2015 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2015 07:58
Büyük sevdadır Bursaspor, kimilerinin de olmazsa olmazı. Hal böyle olunca her beyanat ve her hareket için yorumlar da kaçınılmaz olur. Son gelişmeler de bunun bir parçasıdır. Yeniden göreve seçilen Recep Bölükbaşı da doğal olarak bundan en çok payı alan olmaktadır.  Yeni dönem başkan için hiç de iyi başlamadı. Bugünkü şartlarda kongre olsa kazanması bile zor görünüyor. Güncel olayları yönetme çabaları kendisine güven problemini doğurmuştur. “Birlik olalım, birlikte yönetelim” söylemi sadece sözlerde kalmıştır. İki dönemdir seçildiği yönetimlerle daha başında problem yaşamış olması ve camiadan birlik olma isteği ile çok ters düştüğünün bir kanıtıdır. TFF seçimlerindeki kararı, DİK DURUŞ’u sahibi olan rahmetliye iade etmiştir. Bu söylem de artık tarihteki yerini almıştır.

Zorlu transfer dönemi başkanın sağlığını da tehdit edecek boyutta yönetilmeye çalışılıyor. Gitme şartları oluşanlar hemen giderken, iskeleti oluşturan sözleşmeli futbolcuların kafaları karışmış gitmek için şartları zorluyorlar. Takıma katılan yeni transferlerin kalitesine diyecek bir söz yokken mali durum nedeni ile sadece bonservisi olmayan futbolcular aranmaktadır. Ha bir de eski/yeni hocamızın ajandasındaki yabancı futbolcu transferlerini de merakla bekliyoruz.
Görünen o ki kongrede dinlediğimiz pembe tablo ve ilerisi için planlanan projeler şu an için askıya alınmış. Tek güvencemiz de başkanlığa soyunmuş ama Bursaspor menfaatleri için kulüpte görev almayı tercih etmiş Başdanışmanımız ve Ar-Ge başkanıdır. Önümüzdeki günlerde yapacakları katkıları merakla takip ediyor olacağım.

İzmir’de gerçekleştirilen U11 Balkan Cup’ta yaşadığımız ve göğsümüzü kabartan Fair Play hareketini Bursaspor camiasına yaşatan başta yöneticimiz Ali Turan’a, koordinatör Hakan Cenkçiler’e ve takımın hocası Mesut Aldanmaz’a sonsuz teşekkürler. İç bünyemizdeki yaşanan olumsuzlukların yanında Avrupa ve dünya spor kamuoyunda geniş yer bulan bu gelişmenin gelecek için ne kadar önemli bir olay olduğunu ileriki zamanlarda daha iyi anlayacağız
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.