Hava Durumu

Ne değişti?

Yazının Giriş Tarihi: 07.06.2015 07:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.06.2015 07:56
Çok zevkli, keyifli ve onurlu bir görevdir Bursaspor’da başkanlık ile yöneticilik yapmak. Ama bir o kadar da sorumluluk ister. Riskleri yorar insanı. Başkan Recep Bölükbaşı’nın da son 10 gün içinde yaşadıkları hayatının en zor günleridir herhalde. Takım ligde 4.’lüğün en büyük adayı, kupanın favorisiydi. İç sahadaki iki maçımızı da kazanamadık. Sonuçları ortada.
Şimdi suçlu/suçlular aranıyor. Kimilerine göre Şenol hoca, kimilerine göre başta Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Şener’in başı çektiği futbolcular, başkana göre de sadece kupa maçında bilet talebi olan ve diğer maçlarda takımı yalnız bırakan taraftarlarımız. Bunların altına daha birçok madde yazanlar da olabilir.
Suçlu ve suçluları bulma konusunda birleşemeyeceğimize göre, söylemlerin ve demeçlerin hiçbir önemi olmayacaktır. Bunlara dur diyecek tek bir makam vardır. O da kulübün başkanıdır. Konya maçı geçmiş kupa elden gitmiş aradan 48 saat geçmiş ilgili makamdan bir açıklama yok ve camia barut gibi. Hoca gidiyor, futbolcular dağılıyor ve takım boşalıyor. Ama hala ses seda yok.
Evet sayın Recep Bölükbaşı;
Daha kongreden üç hafta geçmişken güven problemi ortaya çıkmıştır. Kongre salonundaki vaatleriniz kulaklarımızdaki tazeliğini korumakta iken, söylemlerinizdeki değişiklikler hiç de hoş karşılanmamaktadır.
Geçtiğimiz bir sene içinde federasyona ve hakemlerine karşı hakkımızı aslanlar gibi savunan, bize güzel futbol izlettiren ve en önemlisi dik duruşunu hiç bozmayan Şenol Güneş’i böyle mi göndermeliydik? Ya futbolcular… Onların başarısı değil miydi size kongrede kazanmayı sağlayan. Şimdi ne oldu hiç kimse Bursaspor’dan üstün değildir diyerek onları terk ediyorsunuz. Bugün yaşananları daha önce öngören basın mensuplarına Bursaspor düşmanı olarak ilan etmediniz mi? 
Bence bu değişkenliğinizin en büyük sebebi son kongredeki tercihleriniz olmuştur. Bunu da bu sözler çok iyi anlatıyordur herhalde “Yola çıktıklarını, yolda bulduklarına değişirsen hem yolunu hem de dostlarını kaybedersin”. Seçimi kazandığınız iki kongreyi analiz ederseniz bana hak vereceksiniz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.