Hava Durumu

Kongreden umut çıktı

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2016 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 08:13
Bursaspor’da kongre bitti, camiada bir enerji boşalması oldu. Geçmiş yönetime karşı olan tepkiler bu kongrede resmiyete dönüştü. İbra etmemek için kalkan eller bu dönemde neler olduğunu öğrenmek için bekler oldu. Görünen o ki bu süreç yakın takipte olacak. 
Ali Ay’ın Bursaspor başkanlığına önemli sayılacak bir oy alarak seçilmesi sonuçları itibarı ile irdelenmesi gerekiyor. Çünkü camiada yapılan her kongre kendi içinde önemli mesajlar veriyor. Kişiliği ve duruşu ile özellikle tribünden gelen kongre üyelerinin güvenini kazanan başkanın uyumlu çalışacağı yönetim kurulu üyeleri de vize almış oldu. Geçmiş dönemlerde tecrübe kazanmış Adem Sakarya, Ali Ademoğlu, Yüksel Çolak ve Sezer Sezgin başta olmak üzere yönetimsel sıkıntı yaşamayacak isimlere yer vermiş görünüyor. 
Temennim o ki hayırlı olsun, hoş geldiniz söylemleri ile yapılacak ziyaretlerle de zaman kaybedilmez. Özellikle mali konular başta olmak üzere yapılacak çok iş var.
Kongrenin hemen sonrasında koltuğa oturur oturmaz durumun hiç de iç açıcı olmadığını gören başkanın bunu kamuoyu ile paylaşması, şeffaflık adına atılmış önemli bir adım olarak değerlendirebiliriz. Ayrıca kulüp idaresi için Erhan Başoğlu tercihi iç bünyeden ve sürdürülen işlerin takibi açısından olumlu bir görevlendirme olarak görülebilir. 
Kaybolan güven camiaya geri dönmüş görünüyor. Bir de Hamza hoca ile kıpırdayan takımın aldığı sonuçlar bundan sonra yaşanacak zorlu süreç için umut ışığı veriyor. Şimdi birlik zamanı şimdi her zamankinden daha çok sahip çıkma zamanı. Bunun sinyalleri de geliyor zaten. Önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler ve anlamlı     ziyaretler takımımızın geleceği için önemli     bir yer tutacaktır.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.