Hava Durumu

Kervan yolda dizilir mi ?

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2015 08:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.11.2015 08:32
Hafta sonu geldiğinde gündemde Bursaspor olmayınca kentin büyük bir bölümünde heyecan düşük olur. Gerçi amatör branşlar bu dönemde biraz heyecanı diri tutuyor. Ama en büyük heyecan Süper Lig deki futbol takımının üzerinde döner. Takımın 11 haftalık oyunu arzu edilen performans sağlayamayınca yönetimin de gündemi bir anda başka taraflara çekmek üzerine kurma çabaları dikkatlerden kaçmıyor. Klasik TFF tepki yazısı, Ersun Yanal yalanlaması, Bursaspor Vakfı faaliyetleri ve en önemlisi transfer çalışmaları. 
Tabii burada en dikkati çeken transfer söylemleri. Hele bir de gündem Batalla olunca daha da bir dikkati çekiyor. Bu iddiaların gerçek olması camiada yeni bir tartışmayı açar. Özellikle başkanın “ne Batalla’sı öldü bitti o, kapatın konuyu” demesinin ardından daha beş ay geçtikten sonra gerçekleştirmek, buradaki yönetim tarzının ne kadar plansız yapıldığına işaret eder. Hele bir de Ertuğrul hocanın yuvarlak kelimelerle net olmadığını da söylemek lazım. İlk 3 hedefi ile başlanan sezonda “kervan yolda dizilir” mantığı ile yürüyemeyeceğimizi hala anlayamıyoruz. Ben planlanan ve hayata geçirilmiş bir kongre vaadi göremedim. Altı ayın özetine bakarsak takımdan ayrılan futbolcular ve hoca olmasa bugünlere gelmek zor olacaktı. 
Transferde merak edilen bir konu da Aziz Eraltay (Behich) olayı. Sezon sonu için yapılan görüşmelerde henüz konuşulan rakamlara yaklaşılmadığı için kadroya girmiyor iddiası, bir önceki sezonda neden yapılmadığı sorusunu gündeme getiriyor.  
Yönetim ile taraftar arasında sağlam ve samimi bir ilişki olmadığı gün gibi ortada. Günü kurtarma çabaları ile aksiyon almak camia da ayrışmayı tetikliyor. Her şey Özlüce’den görüldüğü gibi olmadığını tekrar yineliyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.