Hava Durumu

İki ileri, bir geri

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2015 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2015 08:16
Bu işte bir gariplik var. Antalyaspor yenilgisi, Ertuğrul Sağlam’a Özlüce’de göremediği bazı gerçekleri maç sonrası itiraf ederek konuşma yaptırıyor. Takımın durumu iç açıcı değil. İki ileri, bir geri. Her maçı bir fırsat olarak gösterirken ileriki maçlara yelken açıyor. Geldik ilk yarının yarısına. Henüz vaat edilen takımdan eser yok. Bu gidişle taraftar hocanın dediği üzere sezon sonunda konvoyla şehir turu atacak. Biz size söyledik be hocam, sezon başı hazırlık döneminde takımın genetiği ile oynanırken siz sus pus olmamalıydınız. Yine biz size Bursaspor eski Bursaspor değil diye uyarılarda bulunmuştuk. Şimdi top sizde. Alkışı da protestoyu da kendiniz belirleyeceksiniz.

Bursaspor yönetimine gelince; değişen bir şey yok. Tüm Yönetim Kurulu hayatlarından memnun. Mali Asbaşkan Divan Kurulu’nda yapmadığı açıklamaları basın ile paylaşarak şeffaflık gösterisi ile camiaya bilgi aktarıyor. Futbol Şubesi yöneticisi A Takım’ı istenilen düzeye çıkardıktan sonra ilk göz ağrısı altyapıya el attığı bilgileri geliyor. Özlüce – Vakıfköy hattında operasyonlar devam ediyor. İzlemeye devam edeceğiz. Hele hele şahitlik edilen bir konudan da bahsetmeden geçemeyeceğim. Başkanımızın tanımadığı futbol menajerimizin Protokol Tribünü’nde ağırlanması, aracının da Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu otoparka çekilerek misafirperverlik yapılması bir hayli ilginçti.  

Taraftarlarımızdaki ayrışma ve gerginliği ile ilgili hangi yöneticimiz ilgileniyor açıkçası merak ediyorum.  Bu konuda hangi projeyi yapıp uygulamaya koyduklarını da öğrenmek herkesin hakkıdır diye düşünüyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.