Hava Durumu

Herkes gözlerini Ali Ay'a çevirdi...

Yazının Giriş Tarihi: 13.03.2017 07:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.03.2017 07:06

Osmanlıspor beraberliği benim açımdan çok değerli oldu. Bursaspor'u daha çabuk lige döndürerek korkulu rüya görmemizi engellemiş oldu. Şimdi işler hem sportif anlamda hem de yönetimsel anlamda daha rahat hareket etme fırsatını sunmuştur. Ha bu arada Avrupa diyenleri takip edeceğim. Çünkü hazırlanmadan ve gerekli planlama olmadan gittiğimiz Avrupa bizi ne hallere getirdi iyi incelemek lazım. Bu hafta karşılaştığımız Osmanlıspor buna en güzel örnek.

Her zaman söylüyorum ve mesajlarımı direkt Ali Ay'a iletiyorum. Bursaspor başkanı lider özelliğine sahip olmalı ve aldığı kararlarda tereddütsüz olmalı diye. Gerçi başkanda liderlik özelliklerini göremedik bu aşamaya kadar. Bu sebeple camianın her kademesinde zafiyetler yaşandığını gördük. Bursaspor başkanı olarak konuşmaya karar verdiyseniz 3 kere düşüneceksiniz. Neden derseniz kulübün başarısına da başarısızlığına da ortak olan birçok insan var. Gönlünü, parasını ve makamının imkânlarını kentin ortak sevgisi ile paylaşıyor. Bu sorumluluk kulüp başkanının taşıması gereken çok önemli bir görevidir.

Göreve geldiği günden beri yaşananları bir analiz etmek gerekir sayın başkan. Bu kentin marka değerine katkı koyan, futbol dünyasındaki bulunduğu nokta da yönetmek öyle kolay değil. Ya bu imkanı fırsata çevirirsiniz ya da kulübün önünü açarsınız. Hırsınız, Bursaspor sevginiz bir de maddi katkınız sizi bugünlere getirmiştir. Bugünden sonra yapacaklarınız çok önemli. Herkesin gözleri size dönmüş durumda. Masa hala önünüzde. Vurmak için işaret beklemeyin. Vurun masaya alın kararları ve Bursaspor silkelensin coşsun ve kentimiz mutlu olsun artık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.