Hava Durumu

Gerçek Ali Ay dönemi başladı

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2016 06:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 06:59
Süper Lig bitti ve Hamza hoca ile yeni bir sözleşme imzalandı. Şimdi yüzde 100 Ali Ay dönemi başlamıştır. Artık başkanın icraatları konuşulacak ve uyguladığı programlar değerlendirilecektir. Beş aylık süreç güven ortamını sağlamış, başkan ve yönetime büyük çalışma kredisi verilmiştir. Camia son durumdan hoşnut değil. Elbette ki mali yapının sıkışıklığı hamle şansını engellemektedir. Bu gerçeği hiç kimse görmemezlikten gelmiyor. 
Amaaa…
Kongre sürecinde yapılan konuşmalar ve Bursaspor geleceği için vaat edilen sözler de unutulmamalıdır. Bu sürecin geçirilmesinde yapılan hamleler kişisel katkı olurken bu da günü geçirmeye yönelik olmuştur. Kasaba takımına yenildiğimizi kabul edemediğimiz bir dönemde transfer hamlesine buradan başlamak neyin düşüncesi anlamak çok zor. Başarılarından övündüğümüz altyapının imzaları ile başlamasını ümit ettiğimiz transfer döneminde, maalesef mangal yemeklerinde spor sayfalarında görüntüye tercih edilmektedir. Vakıfköy’ün eğitim yeri değil de mesire yeri görünümünü içime sindiremediğimi de ayrıca belirtmek isterim.
Yeni sezonda yapılması beklenen birçok iş varken, yönetimin daha beş aylık süreçte derin görüş ayrılıkları yaşaması ayrı bir soru işareti. Hoca seçimi ve transfer gündemi daha işin başında bu sıkıntıyı yaşatırsa gelecek günler bir hayli zor geçeceğini gösteriyor. Bunu gören Ali Ay’dan sürpriz bir karar duyabiliriz. Başkanın kongre kararı alarak yönetimdeki uyumu sağlamak ve daha güçlü bir yönetim sunmak istemesi çok sürpriz olmayabilir.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.