Hava Durumu

Galibiyet muhteşem ama unutmayalım…

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2015 08:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 08:42
Sezon başından beri oynadığı oyunla Türk futbol kamuoyunun takdirini kazanan takımımızın Fenerbahçe galibiyeti gerçekten muhteşemdi. Güzel oyunun net skora yansıması, hiç kimseye söylenecek bir laf bırakmadı. Bu zaferin mimarları başta Şenol hoca ve futbolcuları gönülden kutlamak lazım. Şimdi final zamanı. Artık “ O kupa Bursa’ya geldi. ” Sadece bir maç sonunda, Atatürk Stadı’ndan Özlüce’deki yerine götürülmeyi bekliyor. İşte şimdi tam karşımızda duran gerçeği atlamamamız gerekiyor.
51. Olağan Kongre camiayı hareketlendirmiş, beklentileri yukarı çıkarmıştır. Tüm adayların vaat ettiği rakamlar, gelir getirici projelerin sonuçları ve takımın tamamen korunup, Şenol Hoca ile devam edilecek olması ortak bir deklarasyon gibiydi. Zaten bu söylem sportif başarının temel unsurunu oluşturmuş Recep Bölükbaşı’nı da kongre zaferine götürmüştü. Şimdi bundan sonra söylemin eyleme geçmesini bekleyeceğiz. Şenol Hoca kalmalı, Ozan Tufan, Serdar, Josue, Belluchi ve Fernandao ile devam edilmeli.  Bu camianın isteği belli. Onurlu saha mücadelesi ile Bursaspor formasının hakkını veren futbolcular ve her zaman zirvede olan Bursaspor. 
Ha bir de aldatılmamak…
Adına hizmet etme aşkı ve Bursaspor menfaatleri için yapılan fedakarlık denilen birliktelikler. Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan mevcut başkana güç vermek adına yeni görevlere atandılar. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Ancak bir önceki kongrede Mesut Mestan için söylenen “Mestan’ın başkan olmaması için 5 dakika kala aday olmaya karar verdim. O başkan olursa rahmetli başkanın kemiklerini sızlar” söylemi belki de Bölükbaşı’na başkanlığın yolunu açmıştı. Av. Cüneyt Özkan’a gelince benim için tam bir hayal kırıklığı. Ekip arkadaşlarının çalışmalarını takdirle izlerken, bu kararında onların ‘ne kadar haberi var’ gerçekten şüpheliyim. Temennim şudur ki; İnşallah bu birliktelik göreve devam etme ile yeni görevlere gelme birlikteliğinin bir ürünü değildir. Daha önceleri kongre öncesi birçok birleşme yaşamışken, kongre salonunda rakip olup da daha teşekkür konuşmasındaki birleşmeye şahit olmamıştık. Ama bunda da bir hayır vardır diyelim. 
Belki de Recep Başkan’ın bildiği bir şey vardır. Artık camiaya heyecan vermeyen nöbetçi başkan adaylarını ortadan kaldırmak gerekiyordu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.