Hava Durumu

Ders çıkmamış...

Yazının Giriş Tarihi: 10.07.2017 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 07:38

Futbol da 2017-2018 futbol heyecanı Bursaspor için her türlü başladı. 03 Haziran 2017'de nefeslerin tutulduğu küme düşmekten kurtulduğumuz maçtan sonra her şeyin daha iyi başlaması gerekirken yine gelecek için umutlanamıyoruz. Trabzon maçı ile bambaşka bir başlangıç bekleyenler yine yanıldı. Kentin Bursaspor sevdalıları gelişmeleri endişe ile izliyor. Kongre beklentisi adeta savuşturuluyor. Kongre gerçeği başkanı rahatsız etse de uzatabileceği tarih Mayıs 2018. Başkanın Le Guen tercihi yaptığı en doğru işlerden biri.

Hocanın tecrübesi ve bilgisi yüreklere su serpiyor. Ama sahaya indikten sonra kadro için söylediği bir tane olumlu söz duyamadık. Bizim bir sezon söylediğimize inanmayan başkan ve yönetim hocanın söylediklerini sessizce dinliyor. Şimdi transferler start aldı. Takımın iş bilen menajeri yok. Tamamen dışarıdan çalışan menajerlerle iş yapılıyor. Sonuçları hem maddi hem de sportif anlamda takip ediyoruz. Gyan olayında iş bilmezlik açıkça ortaya çıktı. Ama tatmin edici bir açıklama yapılamadı.

Aslında Bursaspor'da yeni sezon için yapılan çalışmaları ve hamleleri görünce başkanın tamamen anlık yaşadığı daha net ortaya çıkıyor. Le Guen bu anlamda sigorta görevi de yapmaya başladı. Bu durum böyle devam ederse kulüp içinde farklı bir atmosfer oluşacaktır. Bu ayrıntıyı dikkatle izleyelim.

Başkanın her daim söylediği herkes geçen seneden ders çıkarmalı sözünden henüz kendi cephesinde bir kıpırtı olmadığını da net olarak görmekteyiz. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı ve BTSO'nun yanında olduğu bir ortamda beklentisinin ne olduğunu halen anlayamıyorum. Gece gündüz Bursaspor'u takip eden bir taraftar ve camia destek için sadece sizden icraat bekliyor. Ama her hareketinize 'evet başkan, bravo başkan, çok iyi oldu' denmesini bekliyorsanız o bu kentte olmaz. Çünkü Bursaspor Bursalılarındır. Bursaspor umuttur ve Bursaspor varsa umut kaybolmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.