Hava Durumu

Çok mu istiyorum..!

Yazının Giriş Tarihi: 25.09.2014 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.09.2014 08:08
Günümüz Türkiye futbol endüstrisinde lobinin önemini bir kez daha anlamış olduk. Aslında çağdaş ülke futbolunda gerekmeyen, TFF nezdinde büyük önem taşıyan faaliyetlerin bugün için ne kadar gerekli olduğu bu hafta Beşiktaş maçında ortaya çıktı. Başkan Recep Bölükbaşı bunun için ne kadar kafa yoruyor veya ne kadar zaman harcıyor merak ediyorum. 
Pazartesi günü oynadığımız maç sonucu itibarı ile bizim zirve yarışında kaybettiğimiz zamanı kazandıracak, ayakları yere daha sağlam basan ve rakiplerine sportif anlamda     korkulacak duruma getirecekti. Ama olmadı. Oyun var gol yok. Kritik virajı dönemeyince herkes içe döndü ve umutsuzluk arttı.
Böyle durumda camia kimden ne bekler?
Başkan ve Hoca’dan umut verecek sonuçları ve ileriye doğru planlamayı paylaşarak geleceğe bakmak ister.
Var mı?
Yok.
Tabii ki standart maç sonu açıklaması ondan sonra önümüzdeki haftaki maça hazırlık. Camianın umutları ve taraftarın ne düşündüğü, neler hissettiği zaten önemli değil.
TFF’nin Passolig uygulaması var. “Alın kartınızı gelin maça. Biz bu işe karışamıyoruz.”
Bu, işin kolay sıyrılmanın yolu.
Bir ay oldu taraftar projesi diyorum. Oralı olan bile yok. Hiç kimsenin de kafa yormaya niyeti yok.
Hal böyle olunca yarısından fazla boş olan Beşiktaş maçında tribünler ne zevk verdi nede kendileri heyecanlandı. Camiadaki yönetim, taraftar, medya v.s birlikteliği zafiyete uğramıştır. Bunun için plan lazım, emek lazım, uğraş lazım. 
Şenol hocaya bir iki önerim var. Volkan Şen’e ikazlarda bulunması farz oldu. Takım kaptanı yaparak ne tür sorumluluklarının olduğunu ve nasıl davranması gerektiğin iyi bilmesi gerekiyor. Onun hal ve tavırları ile az girdiğimiz ama bizim için çok değerli gol pozisyonlarını hovardaca harcamamalı. Ayrıca Holmen ve Traore konusuna acil çözüm bulmalı. Çünkü bu konu şehir efsanesi olur benden uyarması.
Ligin daha başı diyoruz. Doğrudur ama ben Akhisar Belediyesi’nin lider olduğu, Konyaspor, Mersin ve Eskişehir’in iyi başlangıç yaptığı bir ligde gerçek yerindeki Bursapor’u görmek istiyorum. Çok mu istiyorum!.. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.