Hava Durumu

Bir hocaya, bir de başkanımıza sesleniyorum

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2016 07:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 07:18
Hamza hocayı anlayabilen beri gelsin. Hocam buradan size sesleniyorum. Bursa farklı bir kent ve siz takımın başına geleli 5 ay oldu. Size tavsiyem geldiğiniz günden beri yaptığınız basın toplantılarınızı tekrar izleyin. Sonra gelişmeleri de bir değerlendirin. 
Bu kentte yakın gelecekte ağır bir darbe almış  cefakar taraftar ve güven problemi yaşamış sanayici-iş adamı grubu var. Buna karşılık sahada hayalet gibi dolaşan ama parası ile ilgili konularda adeta kaplan kesilen oyunculara yapabildiğiniz bir şey göremiyoruz. Birçoğu kafasına göre takılıyor. Siz ise devamlı özür diliyorsunuz. Lütfen gereğini yapın sayın hocam. Aksi takdirde Bursa’dan ayrılmanız doğal süreç olarak işlemeye başlar. 
Haftalardır yazmaya çalışıyorum gerçeklerle yaşayalım diye. O kadar günlük yaşıyoruz ki kimsenin camiayı düşündüğü yok. Hiç kusura bakmasın sayın başkanımız da bu modaya uydu. Beşiktaş maçı öncesi o kadar yükleme yaptı ki iki mağlubiyette camia tepetaklak oldu. Oysa kongre sonrası büyük kredi verildi başkan ve yönetime. Şeffaf bir şekilde bilgi akışı vardı ve herkes güven ortamını yakalamış, geleceğe daha pozitif bakmaya başlamıştı. Ta ki başkanın, Hamza hocanın yapması, söylemesi gereken şeyleri dile getirmeye başlayıncaya kadar. 
Ne oldu Avrupa söylemleri ? Nerde ilk 5 hedefi? Sezon bitmek üzere takımın durumu ortada. Mali sıkışıklıktan herkesin haberi var. Büyük krediniz de var. Beklentileri de biliyorsunuz. Tüm bunların yanında işinizin de kolay olmadığı da ortada. Ama kongre sonrası karşılaşacağınız tablo da aşağı yukarı buydu. Şimdi kentle bir olma birlik olma zamanı. Enkaz edebiyatının tek bir çözümü var o da hesabını sormak. Bu da sizden beklenen hamlelerden biri. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.