Hava Durumu

Başkan icraatta, altyapı sunumda…

Yazının Giriş Tarihi: 05.07.2016 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 08:19
Yeni sezon hazırlıkları, takımda yer alacak futbolcuların öncelikle mali yapıya etkilerini düşürmeye, ardından da futbolcu karakterinin sahaya yansımalarını değiştirmeye yönelik olduğu net bir şekilde anlaşılmıştır. Başkan Ali Ay bu şekilde başarı elde etmeyi tercih etmiş görünüyor. Yani düşük maliyetli mücadeleci bir takım.
Aslında bu bir hedeftir.
Eldeki kaynaklarla bir planı camianın önüne sunmaktır. Aşağı yukarı da tamamlamış görünüyor. Fazlasını almak için kaynak gerekiyor. O da faizli banka kredisi. 
Bakıldığında başkanın kriterlerine uygun bir takım, Hamza Hoca’nın eski talebeleri ve Yüksel Çolak’ın menajerlerle yaptığı görüşmeler sonucunda oluşturuldu. Hedef konusunda geçen seneden daha iyi bir sonuç bekleniyor. Hatta bu konudaki söylemler istifaya gidecek kadar iddialı. İzleyip göreceğiz.

Bakanlar Kurulu’nun iki günde hazırlanıp onaylandığı bir ülkede nasıl olur da altyapı hocalarını açıklayamıyorsunuz ben de şaşırıyorum.


Bir de benim önemsediğim altyapı konusu geçen hafta bir hayli gündeme geldi. Adnan Hoca’yı garipsedim. Ya hocam biz size olan güvenimizi belirttik. Siz bir haftada kaç basın açıklaması yaptınız. Bakın Sayın Ali Ay net söylüyor, "Altyapı istediğimiz gibi değil" diye. Hadi benim söylediklerim önemsiz lütfen başkanı dinleyiniz. Bakanlar Kurulu'nun iki günde hazırlanıp onaylandığı bir ülkede nasıl olur da altyapı hocalarını açıklayamıyorsunuz ben de şaşırıyorum. Eğer süreç böyle devam ederse Vakıfköy de değişen bir şey yok demektir. 

Ben önce altyapı ile ilgili hazırlanmış 1yıllık, 3 yıllık veya 5 yıllık bir plan var mı bunu öğrenmek istiyorum. 3. yılda altıncı koordinatör gelmiş göreve başlamıştır. Bakın başarı hikâyesi olarak anlatılan altyapı gerçeği henüz gerçekleşmemiştir. Kimse kendini aldatmasın.  Ama bunun için elimizde önemli fırsatlar var, iyi değerlendirmek gerekir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.