Hava Durumu

Artık zamanıdır…

Yazının Giriş Tarihi: 11.10.2014 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.10.2014 07:57
Bursaspor camiasının “İkinci şampiyonluk Vakıfköy’den çıkacak” sloganı ile umutlandığı ve ümitlendiği bir ortamda, Vakıfköy’de neler oluyor merak ediyorum doğrusu. Kulağımıza gelenler öyle pek de iç açıcı değil. Öncellikle sağlık problemi yaşadıktan sonra görevine başlayan Yalçın Gündüz hocaya geçmiş olsun diyoruz. Yalçın hocanın yokluğunda işlerin sevk ve idaresinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalar için idari koordinatör Osman Kılıç’a ayrı teşekkür etmek gerekir. Zaten sporun içinde olan tecrübeli bir yönetici Osman Kılıç; yönetimin doğru kararlarından birisidir.
Yeni yönetimde altyapıdan sorumlu yönetici olarak görev alan Ali Turan’ın sezon başı hedeflerini anlattığında gerçekten çok sevinmiştim. Önemli kararlar alarak düzenli bir ortamın sağlanması ve geleceğe dair önemli projeler hayata geçirilecekti. Ancak sezon başı bu hırs ve istek biraz fren yapmış görünüyor. Nedenine gelince yıllardır süren gelen müdahaleler yine baş gösterdiği dillenmeye başladı. Eski yönetici Necmettin Kocaman başta olmak üzere kongrede Recep Bölükbaşı’nı destekleyen ve yanında olan bazı kişilerin öneriler vererek yeni yol haritası çizilmeye çalışıldı. Gelinen noktada geçen dönemden     görevine devam eden ve yeni görev alan altyapı hocalarının hiç tadı yok gibi. Ama onların çalışma ortamında huzurlu ve mutlu olmaları geleceğimiz olarak gördüğümüzün çocukların yetişmesinde önemli rol oynayacaktır.
Önümüzdeki günlerde ele alınması gereken en önemli bir konu bu olsa gerek.
Vakıfköy’de yaklaşık 7 grup olarak çalışma yapan futbolcu adaylarının 60 tanesi başka illerden ya da Bursa civarına yakın yerlerden gelmektedir. Ayrıca tesislerimizde yatırılmakta orada kalmaktadırlar. Bu rakamın çok fazla yüksek olduğunu düşünüyorum. Bunun sebebini mutlaka birileri biliyordur. İnşallah menajer veya dost tanıdık işi değildir. Öyleyse durum üzücüdür. Aslına bakarsanız Bursa’da yetişen Hüseyin Öztürk (G.Saray), Samet Bahşi (Ç.Dardanel), Rıdvan Şengüler(Kasımpaşa)’ya giden yetenekli çocukları elimizden kaçırırken kaç tanesinin oynadığı bilemediğimiz ilimiz dışından getirilen adaylara sağlanan imkanların sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. İzleme ve takip konusundaki hamleler yetersiz görünüyor. Bu konuda Yalçın Hoca’nın tecrübesinin devreye gireceğini umuyorum.
Başkan Recep Bölükbaşı’nın bu duruma el koyacağını umuyorum. Geçmiş yıllardaki altyapıya bakışını biliyorum. Bununla birlikte Ali Turan hayallerini kendi kulaklarımla duymuştum.
Artık zamanıdır. Şampiyonlukların ve geleceğin yıldız adaylarının yetişeceği ve Bursaspor’un geleceğinin ele alınma zamanıdır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.