Hava Durumu

Ali Ay, bu fırsat kaçmaz…

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2016 06:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 06:44
Tabelaya bakınca hoca yüzde yüz haklı. Çok önemli bir başarı ve bu istatistikleri de şampiyonluk mücadelesi yapacakların rakamlarına sahip. Yalnız hocamın yanıldığı bir şey var o da başarının mutluluğu getirdiği gerçeği. Hocam unutma, bu kent başarıya alıştı. Başarı olmadan senin anlatmak istediğin gibi mutlu olamaz.

Gelelim 9. hafta sonu değerlendirmesine. Muhteşem bir puan ve onu destekleyen puan durumu. Bu da şunu gösteriyor ki futbolcular ve taraftar görevlerini tam yapıyor. Bunları tamamlayacak olanlar da başkan ve yönetimin alacağı kararlar ile hocanın uygulayacağı taktik anlayışı ve sürdürülebilir başarı. Artık panik yapması gereken Bursaspor değil diğer takımlar. 
Şehirde istenilen birlik sağlanmış durumda. Taraftar, iş adamı, siyaset, yerel yöneticiler takımın arkasında. Ee takım da iyi durumda. Şimdi kötülükleri ve zaafları bertaraf etme zamanı. Ali Ay’ın önünde rahat hareket etme ortamı ve önemli bir kredisi mevcut. Bunu değerlendirmesini bekliyorum. Zaman halı altına süpürülen sıkıntılar zamanı olmamalı. Önce yönetimdeki sıkıntı aşılmalı. Sonra hocadan gelecek ile ilgili rapor istenmeli. Çünkü bu kentin takımı ne Başakşehir ne de Gençlerbirliği. Allah muhafaza Harun’un elleri Batalla’nın ayakları işlemediğinde çok konuşan olur benden söylemesi.

İşte başkanım şimdi sizin istediğiniz zaman ve ortam. Mesela altyapıyı ele alın. Konya maçında gördük ki gelecek altyapıda. Orası verimli olursa Bursaspor geleceğe daha emin bakacak. Size kilidi vurun demiyorum ama neşteri vurun diyorum. Bursaspor bazı tarihi fırsatları çok kaçırdı. Bu fırsat kaçmaz. Kaçırınca yol gösteren çok olur. Keşke dememek için sizi tarihi göreve çağırıyorum. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.