Hava Durumu

Acı ama gerçek…

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2016 06:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 06:37
Başkanımız Ali Ay’ın açıklamalarını okuyoruz. “Batalla ve Deniz’i iyi ki almışız”. Bu sözü okurken insan ister istemez Batalla’nın ayrılık dönemine gidiyor.
İyi düşüncelerle söylenen bu sözler bir anda insanı nasıl ters köşeye yatırıyor. Deniz’in nasıl geldiğini herkes bilmiyor ama plansız yapılan iki transfer bugünlerde bu sözleri söyletiyor işte. Keşke Batalla’nın gidişine engel olunsaydı ve keşke Deniz’i Hamza Hoca’nın raporu doğrultusunda alınsaydı. O zaman bu sözler daha da anlamlı olurdu.
Ama gerçek gündem bu değil.
Nisan, mayıs ve haziran ayları mali yönden nasıl atlatılır ve transfer döneminde yolların ayrılacağı futbolcular ile ilgili kararların alınıp alınamayacağı ile ilgileniliyor. 
Bir ara Hamza Hoca’nın dile getirdiği bazı futbolcuları oynatarak vitrinde tutma planı taraftarın hiç de hoşuna gitmedi. Çünkü bu futbolcu grubu geçen zaman zarfında sahaya bir gram katkı koymadı koyamıyor. Hal böyle olunca sadece sözlerde kalan altyapı oyuncularının takıma alınması her geçen gün baskı şeklinde teknik heyetin önüne geliyor.
Cesaret edemeyip yapamadığı uygulamayı şimdilerde nasıl yapacak merak ediyorum.
Bursa gerçeklerini bir türlü özümseyemeyen hocaya bunları anlatamayanlar da ayrıca sorumludur. Ben haftalardır satırlarımda anlatmaya çalıştığım Bursa gerçeklerinden biri Akhisar maçında 20 bin kişi tarafından söylendi. Acı ama bir geçekle de yaşadığımızı unutmamalıyız. Teknik ekibi, menajeri ve büyük bir çoğunluğu Bursalı olmayan futbolcularla mücadele ediyoruz. Her şeyin maddiyatla çözüldüğü bu dönemde camianın isteklerini anlayabilmek gerçekten güçleşiyor. Sadece maddi yardımı esirgeyenleri değil yönetimsel hata yapanları ve bugünleri yaşatanları da unutmamak lazım.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.