Hava Durumu

Temennimiz adaletin tecelli etmesi

Yazının Giriş Tarihi: 27.10.2016 04:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 04:51
15 Temmuz gecesinde yaşadığımız haince girişimin ardından ortaya çıkan görüntüler ve yaşanan gelişmeler, ne kadar büyük bir badire atlattığımızı tekrar gözler önüne serdi. Alınan OHAL kararının arkasından FETÖ mensubu şahısların belirlenmesi çalışmaları ülke çapında devam ediyor. Tarihimizde daha önce şahit olunmamış büyüklükte bir ihanete imza atanlar ve bu örgüte destek verenler hakkındaki yargı süreçleri de başladı. 
Buna göre örgütle bağının kuvvetine göre sanıklar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapse kadar cezaların verilmesi öngörülüyor. Bu konuda ve daha birkaç çeşit suç hakkında halkın idam cezasının geri getirilmesi yönündeki talebine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Meclis’ten böyle bir karar çıkarsa ben imzamı atarım’ şeklindeki cevabının ardından ne tür gelişmeler yaşanacağını zaman gösterecek. 
Bizim arzumuz böyle bir ihanetin ardından adaletin tecelli ederek bu suça ortak olanların gereken cezalara çarptırılması yönündedir. Diğer yandan örgütle bağlantısı bulunan tüm şahısların tespit edilip, devletimizin ve ülkemizin bu cerahatten kurtarılması için tüm Türkiye çapında çalışmalar sürüyor. Bu çalışmaları yürütüp, isimler tespit edilirken, şahısların FETÖ ihanet örgütüyle olan bağlarına dair bilgi ve belgeler göz önünde tutularak haklarında işlem yapılıyor. Bu açıdan son günlerde bazı kesimlerin ortaya atmaya çalıştığı ‘FETÖ takiplerinde mağdurlar yaratılıyor’ söylentilerinin tam tersi olarak açığa almalarda, delil yetersizliği bulunan isimler de bir yandan görevlerine geri döndürülüyor. Ülkemizin geleceği adına çok önemli olan bu süreçte devletimiz ve hükümetimiz çalışmalarını her türlü detayı düşünerek sürdürüyor, bizler de yerelde elimizden gelen katkıyı sunmaya çabalıyoruz. İnşallah hep birlikte bu süreci başarıyla atlatacağız ve Türkiye’nin önüne taş koymak isteyenlere en güzel cevabı vereceğiz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.