Hava Durumu

Siyasi çekişme değil ülke meselesi

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2017 04:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2017 04:39

Değerli okurlar...
Referandum sürecinde artık tarihin belirlenmesi aşamasına geldik. Öyle görülüyor ki Meclisimize sunulan ve oyçokluğu ile kabul edilen yeni anayasa ve sistem değişikliği teklifimizi Cumhurbaşkanımız bugünlerde onaylayacak ve referandum tarihi belli olacak.
Bizler tüm teşkilatlarımızla referandum süreci hazırlıklarımıza başladık ve halkımıza yeni sistem ve anayasanın Türkiye'ye neler kazandıracağını, neyin değişeceğini anlatıyoruz ve çok şükür hep olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Biz görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz, takdir her zaman istediğimiz gibi halkımızın olacaktır.
Son günlerde bu konunun giderek ülke gündemine oturması ile vatandaşlarımız, partililer görüşlerini bildirmeye başladı ve çeşitli mecralarda bu konularda çeşitli açıklamalar yapılıyor. Bizler Türkiye'de yönetimsel bir sistem değişikliğinin olması gerektiğini savunuyoruz ve bu minvalde çalışıyoruz. Bu fikrimiz vücut bulmaya başladı ve Meclisimizden geçti. Şimdi söz milletimizde.
Bu tür bir değişimin olup olmaması kararını halkımız sandıkta verecek. Referandum gününe kadar bize ya da diğer partilerin ya da bu değişimin olmaması gerektiğini düşünenlerin yapacağı fikirlerini ve karşı tezlerini anlatmak olacaktır. Ancak unutulmamalı ve dikkat edilmelidir ki bu siyasi bir çekişme değil ülke meselesidir. Siyasi rekabeti bir kenara bırakarak ülkemiz ve milletimiz için en doğru olanın peşinden gitmek en doğrusu olacaktır.
Bizler darbeci zihniyetlerin ürünü mevcut anayasanın ve özellikle de koalisyon dönemlerinde ülkemizi en iyi ihtimalle yerinde saydıran mevcut yönetim sistemin değişmesi gerektiği görüşündeyiz. Gece gündüz demeden sahalarda halkımızla bu görüşümüzü ve ülkemize katacaklarını paylaşıyor destek istiyoruz. Bu çabalarımız referandum gününe kadar tüm teşkilatlarımızla güzel Bursamızın her köşesinde sürecektir. Bu çalışmalarımızda en büyük güç kaynağımızı, desteğimizi yine milletimizden alıyoruz. Ne kadar feragatli kararlar verdiğini defalarca gösteren milletimiz, inanıyoruz ki bu referandumda da en doğru kararı verecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.