Hava Durumu

Referandum ülkemize hayırlı olsun

Yazının Giriş Tarihi: 26.01.2017 14:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.01.2017 14:30

Değerli okurlar...
Türkiye'nin, hedeflerimizin önünü açacak yeni bir sistem değişikliği teklifimizin yüce Meclisimizdeki ikinci oylama aşaması da sona erdi ve bu fikrimizi milletimize açmak hususunda meclisimizde oy çokluğu ile bir fikir birliği sağlandı.

Türkiye'nin yıllardır maruz kaldığı, önünü kesen vesayetçi zihniyetlerin, darbelerin ürünü mevcut anayasamızın günün şartlarına uygun, milletin iradesini ön planda tutan ve Türkiye için atılacak adımların önünü açan bir şekle büründürülüp, atılımların önünü kesen tüm engellerin ortadan kaldırılabilmesi için çıktığımız bu yol, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sn. Devlet Bahçeli'nin de katkıları ile meclisimizden geçti ve arzu ettiğimiz gibi karar millet iradesine bırakılacak.

Bizler biliyoruz ki milletimiz vesayetçi zihniyete karşı duracak, ülkesine, oy hakkına sahip çıkarak en doğru kararı verecektir.

Burada önemli olan halkımızın iradesi. Bizler her zaman olduğu gibi halkımızın iradesine güveniyoruz ve sonuç ne olursa olsun, ne kadar doğru kararlar aldığını defalarca gösteren yüce milletimizin kararına saygılı olup yolumuza devam edeceğiz.

Türkiye'yi vesayetçi anlayışlardan kurtaracak, halkın iradesi, kararı ile göreve gelenlerin önünü kesen vesayetçilerin sonunu getirecek, ülkemiz adına alınan kararların daha hızlı alınıp, daha hızlı bir şekilde hayata geçirilebilmesini sağlayacak olan yeni yönetim sistemi teklifimiz inanıyorum ki milletimizin onayından geçecek ve daha büyük, daha güçlü, dünya siyaseti ve ekonomisinde daha fazla söz sahibi bir Türkiye hedeflerimiz önünde adımlarımız daha da hızlanacaktır.

Şimdi söz milletimizde...Bizler biliyoruz ki ülkesine, milletine, oy hakkına sahip çıkarak en doğru kararı verecektir. Sürecin nelere gebe olduğunu önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Tek dileğimiz çalışmalarımızın ve referandum sürecinin ülkemize hayırlar getirmesidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.