Hava Durumu

Oyunlar boşa çıkacak!

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2017 04:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 04:41

Değerli okuyucular...
Türkiye'nin geleceğinin oylanacağı referanduma sayılı günler kala, ülkemizin ve Bursamızın gündemi gün geçtikçe yoğunlaşıyor. Türkiye'nin önüne koyduğumuz büyük hedefler yolunda önümüzü açarak, atılım ve yatırımlarımızın önünü açacak, ülkemizi geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlayacak olan yeni anayasamızdaki değişiklik ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi fikrimizin oylanacağı 16 Nisan tarihi öncesinde sahalardayız.
Bakanlarımız, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız nezdinde gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda halkımızın ilgisi bizleri şevklendirip, doğru adımlar attığımızı bizlere bir kez daha gösteriyor. Darbeci, vesayetçi zihniyetlerin ürünü mevcut anayasada gerçekleştirmeyi planladığımız değişiklikler, görünen o ki halkımız nezdinde de kabul görüyor.
Her zaman olduğu gibi Türkiye'nin geleceği adına atılan bu büyük adımı da sabote etmeye çalışan iç ve dış güçlerin oyunlarına hep birlikte şahit oluyoruz. Süreci kamuoyunda oluşturulan yanlış algılarla sabote etmeye çalışanların yanı sıra bazı Avrupa ülkelerinin aleni bir şekilde referandum sürecini etkileme çabaları biliyoruz ki halkımızın desteği ile boşa çıkacaktır.
Bu süreçte bize düşen, milletimizin kuruluşundan bu yana partimize verdiği destekten güç alarak, çalışmalarımızı aralıksız sürdürmektir ve bu bilinçle günlerdir sahalardayız. Halkımızla buluşuyor, ülkemizin geleceği için elzem olan sistem değişikliği fikrimizi anlatıyoruz ve referandum gününe kadar 'Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız' düsturumuzla ilçe ilçe, sokak sokak gezerek anlatmaya devam edeceğiz.
Bizler bu aziz milletin ferasetine güveniyoruz. Ne kadar doğru kararlar aldığını defalarca gösteren halkımız, inanıyoruz ki bu referandum sürecinde de desteğini doğru olandan yana kullanacak ve ülkesinin geleceğine sahip çıkacaktır. Her kim ne yaparsa yapsın bu milletin iradesi sandığa yansıyarak, hedeflerimize giden yolda önemli bir viraj daha atlatılacak, Türkiye kamuoyundaki gücünü her türlü engellemeye karşı artırmaya devam edecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.