Hava Durumu

Milletin desteğiyle aydınlık geleceğe...

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2017 04:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2017 04:33

Değerli okuyucular...
16 Nisan'da gerçekleşecek olan tarihi referanduma artık sayılı günler kaldı. Günlerdir sürdürülen saha çalışmalarımız son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde yoğunluğunu sürdürüyor. Bakanlarımız, milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımızın katılımları ile günlerdir sahalardayız, halkımızla iç içe Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatıyoruz.
'Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız' diyerek çıktığımız bu yolda, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek her kesimden halkımızla bir araya gelerek bu referanduma verilecek 'EVET' cevabının önemini anlatıyoruz ve seçim yasaklarının sonuna kadar da tempomuzu daha da artırarak anlatmaya devam edeceğiz.
Gerek ziyaretlerimizde halkımızdan aldığımız olumlu tepkiler, gerekse de Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız, Genel Başkanımız Sn. Binali Yıldırım'ın Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri mitinglere halkımızın gösterdiği büyük ilgi, her zaman olduğu gibi ülkemizin geleceği adına attığımız bu adımda da milletimizin desteğini arkamıza aldığımızı bir kez daha gösteriyor.
Partimizin kuruluşundan bu yana millet iradesinin, ülke yönetiminde tam olarak tecelli etmesi, ülkemizi yıllarca en iyi ihtimalle yerinde sayan darbeci, vesayetçi zihniyetlerin yönetim sistemimizden temizlenmesi, çift başlılığın önlenip zamanın ve enerjinin bu güzel ülkenin geleceği adına atılacak adımlara harcanabilecek bir yönetim sisteminin kurulması için attığımız adımlar 16 Nisan'da inanıyoruz ki halkımızın desteği ile taçlanacaktır.
Ne kadar feragatli kararlar aldığını defalarca gösteren, her zaman doğrunun yanında olup ülkesi, bayrağı adına gerektiğinde namlulara karşı canını siper eden aziz milletimiz inanıyoruz ki bu tarihi referan-dumda da ülkesinin geleceğine sahip çıkacak, daha güçlü bir Türkiye adına çıktığımız bu yolda AK kadrolara karşı yıllardır gös-terdiği teveccühü bir kez daha sandığa yansıtacaktır. İnanıyo-rum ki, bölgesinin ve dünyanın söz sahibi ülkelerinden biri haline gelen, tüm dünyadaki mazlumların umudu olan güzel ülkemiz, 17 Nisan sabahında milletimizin desteği ile geleceğe daha aydınlık bakacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.