Hava Durumu

Milletimizin kararına güveniyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2017 04:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2017 04:50

Değerli okurlar...
Türkiye'nin geleceğini yakından ilgilendiren bir sürecin arifesindeyiz. Türkiye'yi mevcut, vesayetçi zihniyetlerin ürünü anayasa ve uzantılarından kurtaracak, Türkiye için hayata geçirmeyi planladığımız atılım ve yatırımların önünü açacak olan yeni anayasa ve yönetim sistemi değişikliği teklifimizin halkımıza sunulmasına artık sayılı günler kaldı.
Bir yandan kuruluşundan bu yana halkımızın takdirini kazanmış, Türkiye'ye yeni ufuklar açan proje ve çalışmalarını yürüten partimiz, Türkiye'yi giderek bölgesinde ve dünyada daha fazla söz sahibi hale getirirken, diğer yandan bu büyümeyi hazmedemeyen iç ve dış güçlerin çeşitli oyunlarını bozmak için mücadelesini sürdürüyor.
Kurulduğu günden bu yana birçok badireler atlatan, zorlu virajları savrulmadan geçen teşkilatlarımız, AK Partili kadrolar, milletin desteği ile tüm zorluklara rağmen ekonomimize, özgürlüğe, demokrasiye , ülkemizin refahına katkı koymak için atılan adımları taçlandırmak amacıyla günlerdir sahalarda ve referandum gününe kadar da Türkiye'nin dört bir yanında sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakılmayacak.
Evet...Bizler bu ülkenin yarınları için her zamanki gibi heyecanlı, her zamanki gibi hazır olarak sahalardayız ve halkımızla buluşuyoruz. Tüm çabamız, ülkemizin büyümesine ket vurmak isteyen iç ve dış güçlerin önünü kesen, vesayetçi, darbeci , halktan yetki almamalarına rağmen kendilerine güç devşirmeye çalışan güçlerin kökünü kurutmak içindir.
Kuruluşundan bu yana halkla iç içe halkla beraber hareket eden teşkilatlarımız, bu önemli süreçte de İnşallah Türkiye'nin geleceğine destek veren MHP'li kadrolar ile birlikte son ana kadar milletimizin desteğini isteyecek, son sözü her zaman olduğu gibi ferasetli kararlarına sonuna kadar güvendiğimiz aziz milletimiz verecektir. Ben inanıyorum ki bu önemli oylama da milletimiz daha güçlü bir Türkiye'ye 'EVET' diyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.