Hava Durumu

Milletimiz en iyi cevabı verdi

Yazının Giriş Tarihi: 29.12.2016 04:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.12.2016 04:35

Değerli okuyucular...
Yoğun bir ülke gündemi ile geçen bir yılı geride bıraktık. Ülkemizde ve bölgemizde gelişen siyasi, ekonomik gelişmeler, dünya siyasetinde söz sahibi haline gelen ülkemizi dünya gündemine taşıdı. Yoğun gündem içerisinde bir yandan da ülkemizin geleceğine dair büyük adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. 
2016 yılı içerisinde gündeme oturan konuların arasında en büyük izi bırakanlardan biri tartışmasız FETÖ ihanet çetesinin hain darbe girişimi oldu. 
Bu olay, ülkemizin geleceği adına canlarını veren şehitlerimiz yarattığı üzüntünün yanında tüm dünyaya milletimizin zor dönemlerde nasıl birleşip tek vücut olduğunu bir kez daha gösterdi. Cumhurbaşkanımızın tek bir talebiyle meydanlara inen milyonlar, bu ülkenin geleceğe umutla bakmasını istemeyen tüm şer odaklarına en büyük cevap oldu. 
Yaşadığımız bu acı deneyimin arkasında bıraktığı birliktelik ruhu, sonrasında da yine aynı şer odaklarınca ülkemizin içine sokulmaya çalışıldığı kaos ortamına karşı da en büyük kalkanı oldu. Yüce milletimiz, bu güzel ülkenin sahipsiz olmadığını, geleceğinin kirli ellere bırakılamayacağını bir kez daha kanıtladı. 
Milletimizden aldığımız bu güç, ülkemize ve çevre coğrafyalarımıza yaşatılmaya çalışılan terör çıkmazı, ekonomik darboğaz ve Türkiye'nin büyüyüp güçlenmesini, bölgesinde daha fazla söz sahibi olmasını istemeyen güçlerin tüm kirli oyunlarına rağmen atmaya çalıştığımız adımlarda en büyük dayanağımız oluyor.
İnşallah bu güçle bir yandan ülkemizde ve bölgemizde yaşatılmaya çalışılan zulme dur diyerek, diğer yandan da daha demokratik, daha güçlü, daha refah bir Türkiye hedefimizle çalışmaya devam ediyoruz. 
Bu minvalde atılan büyük adımlarımızı yeni yılda da büyüterek sürdüreceğiz ve yolumuza devam edeceğiz.
Bu temenni ve düşüncelerle artık sayılı günler kalan yeni yılın tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyor, bu yolda elimizden gelen her çabayı göstermeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.