Hava Durumu

Millete rağmen değil milletle birlikte

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2017 04:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 04:42

Değerli okuyucular...
16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde günlerdir sürdürdüğümüz çalışmalarımız, yüce Meclisimizin tatile girip, vekillerimizin de sahaya inmesi ile daha da hız kazandı.
Bu süreçte teşkilatlarımız arasında eğitimlerimizi tamamlayıp, 'Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız' düsturumuzla başlattığımız saha çalışmalarımızla Bursamızın dört bir noktasında halkımızla buluşuyor anayasamızda değişimin gerekliliğini ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatıyoruz.
Milletvekillerimizin de sahaya inişleri ile hızlanan süreçle birlikte sistem değişikliğinin ülkemize kazandıracağı getirileri daha fazla insanımıza anlatabilmek için gece gündüz sahalarda olmaya devam edeceğiz. Partimizin kuruluşundan bu yana düstur edinerek adım attığımız 'Milleti yaşat ki devlet yaşasın' anlayışımızla hayata geçirdiğimiz dev projelerimizin devamı, bu güzel ülkenin geleceği için attığımız adımların daha da hızlanabilmesi için önemli bir dönemecin arifesindeyiz.
Biz bu yola milletimizin partimizin kuruluşundan bu yana hayata geçirdiğimiz projelerimize ve çalışmalarımıza gösterdiği teveccühe, bizlere verdiği desteğe güvenerek çıktık ve saha çalışmalarımızda halkımızın ilgisi ne kadar doğru adımlar atıldığını bize bir kez daha gösteriyor. Şu ana kadar hep millet iradesini göz önüne alarak, millete rağmen değil milletle birlikte attığımız adımlar, ülkemizi yarınlara taşıyan hamlelerimizde en büyük gücümüz oldu.
Bu demokratik bir yarış ve sistem değişikliği fikrimizi benimseyen ve benimsemeyenlerin de olması tabiidir. Bu süreçte bize düşen fikrimizi ve geleceğimize vereceği katkıları en doğru şekilde anlatmaktır ve öyle de yapıyoruz. 16 Nisan referandumu Türkiye'yi darbeci zihniyetlerin anayasamızdaki kalıntılarından, vesayetçilerden, millet iradesini hiçe sayanlardan kurtaracak, ülkemizi yıllardır sırtında taşıdığı kamburlardan kurtaracak önemli bir dönemeç. Her zaman arzu ettiğimiz gibi bu süreçte de son sözü milletimiz söyleyecek ve eminiz ki milletimiz yine en doğru kararı vererek ülkesinin geleceğine sahip çıkacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.