Hava Durumu

Millet geleceğine sahip çıkacak

Yazının Giriş Tarihi: 02.03.2017 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 07:38

Değerli okurlar...
Referanduma günler kala saha çalışmalarımıza hız vererek Bursamızın her noktasında, tüm teşkilatlarımızla sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamacasına halkımızla buluşuyor, yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor, destek istiyoruz.
Bu ziyaretlerimizde halkımızın teşkilatlarımıza karşı gösterdiği tepkiler, hükümetlerimiz dönemlerinde Türkiye için atılan adımlar ve hayata geçirilen yatırımların milletimiz üzerinde bir güven duygusu oluşturduğunu bir kez daha bizlere gösteriyor. Bu güven ve destekten aldığımız güçle adımlarımızı hızlandırdıkça şevkimiz artıyor.
Yakın geçmişte birçok badireleri, zorlu virajları savrulmadan atlatan partimizin, ülkemizin önüne koyduğu büyük hedeflerin her seçimde milletimizin desteğini daha da artarak alması, insanlarımızın kararlarımıza karşı güveni bizleri gittikçe daha büyük adımlar atmaya teşvik ediyor.
Evet...Bizler milletini arkasına alan bir partinin üyeleri olarak inanıyoruz ki ülkemizi yıllardır yerinde saydıran, darbelere, krizlere sebebiyet veren, halktan destek almamalarına rağmen devletin yönetiminde kendilerinde hak gören vesayetçilerin giderek büyümelerine, hepimizin üzüntüyle şahit olduğu ihanet örneklerine cüret etmelerine neden olan bu sistemin değişimi Türkiye'nin önünü her anlamda açacaktır.
Evet...Bizler bu ülkenin geleceği için, gelecek nesillerimizin refah ve huzuru için, Türkiye'nin dünya üzerindeki hak ettiği yerini alması için bu yola çıktık ve inanıyoruz ki milletimiz her zaman olduğu gibi doğru olandan desteğini esirgemeyecektir. Biz bu yolda milletimizin ferasetine inandık ve inanıyoruz halkımızla birlikte daha güçlü bir Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.
Burada bize düşen referandum gününe kadar her zaman olduğu gibi sahalarda olmak ve halkımıza fikrimizi sunmaktır. İnanıyoruz ki aziz milletimiz Türkiye'nin geleceğine sahip çıkacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.