Hava Durumu

Mesnetsiz iddialarla gündem değiştirme çabası

Yazının Giriş Tarihi: 06.04.2017 04:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.04.2017 04:47

Değerli okuyucular...
16 Nisan'da gerçekleşecek olan tarihi referandum öncesinde tüm Türkiye'de meydanlar gittikçe ısınırken bizler de çalışmalarımızı hızlandırarak sürdürüyor, halkımızla buluşuyoruz.
Bakanlarımız, milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımızın katılımları ile gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımız, birbirinden farklı ve kamuoyunda ses getiren projelerimiz ve katıldığımız programlarda toplumun tüm kesiminden aldığımız izlenimler doğru bir yolda olduğumuzu bizlere bir kez daha gösteriyor.
Referanduma artık günler kala meydanlarda ve sahada iki taraf da görüşlerini paylaşırken ne yazık ki tamamı ile yanlış, dezenformasyon çabaları yüklü söylemler de ortaya çıkabiliyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde ana muhalefet liderinin '15 Temmuz kontrollü bir darbe girişimidir' açıklaması, o akşam ülkesi için, vatanı için, bayrağı için canını hiçe sayarak namluların önüne göğsünü siper eden şehitlerimize, gazilerimize saygısızlıktan başka bir şey değildir.
İktidarlarımız dönemlerinde hizmetle tanışan, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir konuma gelen, tüm dünyadaki mazlumların umudu ülkemizi karanlığa sürükleyebilecek bir girişiminin senaryodan ibaret olması söz konusu değildir. Hiçbir kanıt, hiçbir mesnete bağlanmadan ortaya atılan bu iddia gereksiz yere gündem değiştirmekten başka bir çaba değildir.
O akşam ve sonrasında adeta bir destan yazan halkımız, bu söylemin cevabını her zaman olduğu gibi sandıkta verecek ve bu ülkenin geleceğine sahip çıkanların arkasında duracaktır. Bize düşen her zaman olduğu gibi doğru olanın yolunda yürümek ve gece gündüz demeden bu uğurda çalışmaktır. Öyle de olacaktır.
Yıllardır süren bu güzel ülkeyi milletten destek almadıkları halde kendilerine güç devşirmeye çalışanlardan kurtarma çabamız, inşallah 16 Nisan'da sandıklarda taçlanacak, 15 Temmuz'da namluların önüne canını siper eden bu kahraman millet ülkesine, bayrağına bir kez daha sahip çıkacaktır. Biz hep millet dedik ve millet egemenliği için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Halkımızdan aldığımız güçle ülkemizin güçlü geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.