Hava Durumu

Kutuplaşma iddiaları suni gündem

Yazının Giriş Tarihi: 16.02.2017 04:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 04:48

Değerli okuyucular...
Referandum tarihinin belli olması ile birlikte daha güçlü bir Türkiye hedefimize giden yolda yeni anayasa çalışmalarımız ve yönetim sisteminin değişmesinin zorunluluğuna dair düşüncelerimizi halkımızla paylaşmak üzere saha çalışmalarımızı hızlandırdık.
Halkımızla bir araya geldiğimiz ilçe ziyaretlerimiz ve çeşitli programlarda Türkiye'nin mevcut darbe kalıntısı anayasadan kurtarılması gerektiği fikrimize ve yönetim sistemimizdeki değişikliğin kararların daha hızlı alınıp, daha hızlı hayata geçirilebilmesi açısından önemine yönelik söylemlerimize olan inancı ve güveni gözlemleyebiliyoruz.
Ülkemizin geleceğini şekillendirecek bu oylamaya sayılı günler kala demokratik haklarını kullanacak olan vatandaşlarımız arasında bazı kesimlerce yaratılmaya çalışılan kutuplaşılıyor iddialarının suni gündem oluşturmaktan ibaret olduğunu düşünüyorum. Her seçimde olduğu gibi bu referandumda da farklı bakış açıları, fikirler olacaktır ancak insanlarımızın fikirlerinin sorgulanması, evet ya da hayır oyu ne yönde olursa olsun ötekileştirilmeleri, bu iyi niyetli çabaya gölge düşürmekten başka bir işe yaramayacaktır.
Burada biz siyasilere düşen sahada olup, halkımıza fikrimizi anlatıp, destek istemekten ibarettir. Ne kadar feragatli kararlar aldığını defalarca gösteren halkımız zaten en doğru kararı verecektir. Partimiz kuruluşundan bu yana alınan hiçbir kararda, hayata geçirilen hiçbir çalışmada halka rağmen hareket etmemiş, halkın onayını alarak girişimlerde bulunmuştur. Gücünü milletten alan AK Partili kadrolar ülkenin yarınları için atılan bu eşikte de kararı millete bırakmış, halkımızın her seçimine saygı duyulup, hedefler doğrultusunda koşmaya devam edileceğini bildirmişlerdir.
Gönlümüz halkımızın desteği ile bu referandum eşiğinin geçilerek Türkiye'nin önünün daha fazla açılmasından yanadır. Biz bu süreçte elimizden geleni yapıyoruz ve sandık gününe kadar da yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki halkımız bu çabalarımızı taçlandıracak ve bizlerden desteğini esirgemeyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.