Hava Durumu

Güçlü Türkiye yolunda önemli eşik

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2017 04:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.02.2017 04:52

Değerli okurlar...
Daha güçlü bir Türkiye hedefimiz yolunda adımlarımızı hızlandıracak olan sistem değişikliği fikrimiz meclisimizde kabul gördü, sıra arzuladığımız gibi bu fikrimizin halkımıza sorulmasına geldi. İçinde bulunduğumuz şu günlerde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Meclis kararını onaylayacak ve referandum tarihi belirlenecektir.
Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi artık kesinleşen referandum ile bir bakıma ülkemizin geleceği oylanacak. Bu oylamada halkımızın fikrimizi desteklemesi durumunda inşallah yakın tarihimize leke süren darbelerin ve vesayetçi zihniyetlerin ürünü uzantılarla dolu olan mevcut anayasamız değişerek, kararların daha hızlı alınıp, yatırımların, atılımların daha hızlı hayata geçirildiği yeni bir sistemle Türkiye yoluna devam edecek.
Üniter devlet yapımızı koruyan, milli iradenin gücünü pekiştiren, bürokratik oligarşi ve vesayetçi rejimleri sonlandırıp ülkenin önünü açan, milletin iradesine dayalı bir sistemi halkımız oylayacak ve inanıyorum ki her zaman olduğu gibi en doğru kararı verecektir.
Biz bu yola en başından beri halkımızın iradesine güvenerek çıktık ve çok şükür ki Türkiye'yi geleceğe emin adımlarla taşıyan, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline getiren adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz.
Ülkemizin önüne koyduğumuz dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmiş, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olarak gündem belirleyen, kararları ve adımları takip edilen, yalnızca kendi halkına değil tüm dünyadaki mazlum milletlere umut ışığı olacak bir Türkiye hedefimiz yolunda önemli bir aşamayı daha geçiyoruz.
Referandum sonucunda sonuç ne olursa olsun millet iradesine saygılı olup yolumuza devam edeceğiz. Burada bize düşen referandum tarihine kadar halkımıza yeni anayasamızı, ülkemize neler kazandıracağını anlatmaktır. Çalışmalarımıza başladık ve her zaman olduğu gibi gece gündüz demeden halkımızla iç içe olarak yeni sistem değişikliğinin gerekliliğini anlatacağız. Bu yolda en büyük desteğimiz milletimizden aldığımız güç olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.