Hava Durumu

Güçlü Türkiye'nin önünde kimse duramaz

Yazının Giriş Tarihi: 05.01.2017 04:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.01.2017 04:48

Değerli okuyucular...
2017 yılına yoğun bir gündemle girdik. Ülkemiz ve bölgemiz adına önemli gelişmelerin yaşandığı 2016 yılının ardından Türkiye'nin geleceği adına önemli adımların atıldığı bir dönemde yeni yılı karşıladık. 2016 yılında ülkemizin gelişimini hazmedemeyen şer odaklarının tüm çabalarına rağmen hükümetimiz ve devletimizin çabaları, halkımızın desteği ile büyük hedeflerimiz yolunda önemli adımlar atıldı ve bu adımlar yeni yılda da hızlanarak devam edecektir. 
Türkiye'nin önünü açacak, ülkemizi darbe anayasalarının kalıntılarından kurtararak, daha özgürlükçü, daha refah, daha gelişmiş bir ülke haline getirecek olan yeni anayasa ve tek merkezli yönetim sistemimizi oluşturma yolunda önemli bir mesafe kat etiğimiz şu günlerde inşallah MHP'nin desteği ile sistem değişikliği teklifimizi halkımıza sunacağız. Ülkesinin geleceği adına ne kadar isabetli kararlar verdiğini defalarca gösteren halkımız, bu konuda da en doğru kararı verecektir.
Türkiye'nin önüne koyduğumuz büyük hedefler ve milletimizin desteği ile kat ettiğimiz mesafeleri hazmedemeyen iç ve dış mihrakların birliğimizi bozmaya yönelik olarak gerçekleştirmeye çalıştıkları tüm oyunlara rağmen yeni yılda da çalışmalarımızı sürdürecek ve daha güçlü bir Türkiye yolunda koşmaya devam edeceğiz. 
Allah'ın izni, hükümetimizin ve devletimizin çalışmaları ve halkımızın desteği ile ülkemizde ve bölgemizde huzurumuzu bozmaya çalışanların köklerinin kazınıp, acı haberlerin son bulacağına yürekten inanıyorum. Bu yolda bizler elimizden geleni yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Öte yandan Bursamızın ve ülkemizin gelişimi adına çalışmalarımızı yürütüp, projelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyaya barış ve huzur getirmesinin diliyor, bölgesinde ve dünyada daha fazla söz sahibi bir Türkiye hedefimize giden yolda en büyük destekçimiz olan halkımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.