Hava Durumu

Gelecek nesillere daha güçlü Türkiye bırakacağız

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2017 04:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2017 04:45

Değerli okuyucular...
16 Nisan'da yaşanan tarihi referandumun ardından yıllardır Türkiye'nin geleceği için atmaya çalıştığımız adımlar, sarf ettiğimiz çabalar adeta taçlandı ve sandıklara yansıyan halk iradesi büyük hedeflerimiz yolunda önemli bir engeli daha kaldırdı.
Günlerce, gece gündüz demeden süren referandum çalışmalarımızda halkımıza anlattığımız gibi gündeme getirdiğimiz sistem değişikliğinin zorunluluğunu yakın geçmişte yaşanan pek çok örnekte görmek mümkün.
Çift başlı sistemin getirdiği anlaşmazlıklar, bu anlaşmazlıkların beraberinde getirdiği zaman kayıpları, çok kısa süreli hükümetler, koalisyonlar, krizler ve darbeler, ülke yönetiminde söz sahibi olması gerekirken, kendilerine güç devşirmeye çalışan iç ve dış mihraklarca hak ettiği hayat seviyesine bir türlü ulaşamayan aziz milletimiz...
AK Parti hükümetleri dönemlerinde millet iradesini öne çıkaran yönetim anlayışı birlikte yıllardır süren demokrasi mücadelemiz, darbecilere, vesayetçilere karşı dik duruşumuz, halkımızın takdirini görüyor ve bu takdir çok şükür ki her seçimde, her referandumda sandıklara yansıyarak hedeflerimize giden yolda bize güç ve destek veriyor.
Evet... 16 Nisan'da millet iradesinin yönetime hakim olması adına attığımız tüm adımlar taçlanarak, adeta bir destan yazıldı. Ülkemizin geleceği adına girişilen bu çaba, tüm halkımızı ilgilendiriyordu ve tüm dünya bir kez daha gördü ki aziz milletimiz sandığına da, geleceğine de yeniden her zaman olduğu gibi sahip çıktı.
Bu duygu ve düşüncelerle 16 Nisan referandumuna gösterilen katılım nedeniyle tüm halkımıza teşekkür ediyor, ülkemizi darbeci anayasanın kalıntılarından, vesayetçilerden kurtarmak, adımlarımızı hızlandırıp daha güçlü bir Türkiye hedefimize doğru koşmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.
Bu güzel ülke hepimizin ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkıyoruz. 16 Nisan'da sandıklardan çıkan sonuçlarla kazanan halkımız ve demokrasimiz olmuştur. İnanıyorum ki aynı birliktelik ve azimle çalışarak gelecek nesillerimize daha iyi bir Türkiye bırakacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.