Hava Durumu

Darbeci zihniyetin kökü kazınıyor

Yazının Giriş Tarihi: 06.10.2016 13:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 13:59
Değerli Bursa Hakimiyet okurları… 15 Temmuz gecesinde FETÖ ihanet çetesince gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin ardından içine girdiğimiz OHAL süreci, Türkiye’nin darbeci zihniyetlerden kurtarılması adına önemli bir adım oldu. Yıllardır sinsi bir yılan gibi devlet kurumlarının içine çöreklenen ihanet çetesi ve uzantılarının temizlenmesi adına yürütülen çalışmalar sonucunda önemli bir mesafe kat edildi. Bu önemli dönemeçte çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve bu ihanet şebekesinin son uzantılarının da hayatımızdan silinip, her alanda Türkiye’nin önünün daha da açılabilmesi için alınan bu kararın ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.
Bir yandan partimizin, ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda çalışmalarımız sürerken, bir yandan da Türkiye’nin hızla büyüyüp, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelişini kabullenemeyen iç ve dış güçlerle uğraşan hükümetimiz ve devletimiz, bir yandan da o gece  amaçlarına ulaşmak uğruna ne kadar vahşileşebileceklerini hep birlikte gördüğümüz şer odaklarına karşı huzurumuzu korumak için çalışmalarını sürdürüyor. Hal böyleyken alınan ve halkımızın günlük yaşamını hiçbir şekilde etkilemeyen OHAL kararının ne kadar doğru olduğunu ilerleyen günlerde ortaya çıkan görüntüler ve yaşanan gelişmeler ortaya koydu. Yıllardır üzerinde durduğumuz vesayetçi zihniyetlerden arınma ve daha demokratik bir anayasa oluşturma çabalarımızın bir dönüm noktası da bu süreç olacaktır. Daha özgürlükçü bir anayasa oluşturma çabalarımız yolunda diğer partilerimizin de sergilediği uzlaşmacı tavır, bizleri bu hedefimize giden yolda daha da umutlandırıyor. Geçtiğimiz günlerde üç ana partinin üzerinde uzlaştığı yeni mini anayasa paketleri, umuyorum ki daha büyük adımların başlangıcı olacaktır. 
Bu duygu ve düşüncelerle alınan kararın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, arkasında milletin gücünü alan hükümetimizin ve devletimizin ülkemizin içinde bir kanser gibi büyüyen bu yapının sonunu getireceğine yürekten inanıyorum. Bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen sağcısıyla solcusuyla, Kürdüyle Türküyle, Alevisiyle Sünnisiyle herkese teşekkürü partim ve ülkem adına bir borç biliyorum.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.