Hava Durumu

Büyük Türkiye yolunda...

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2017 04:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2017 04:45

Değerli okurlar...
Yeni anayasa ve Türkiye'nin önünü daha da açacak sistem değişikliği teklifimizin ilk aşaması, Yüce Meclisimizdeki yoğun mesainin ardından, 18 maddenin kabulü ile tamamlandı. Dün itibari ile ikinci tur oylamalar başladı ve mevcut anayasamızda değişimini talep ettiğimiz geriye kalan tüm maddeler oylanacak.
Oylamaların ilk turunda Meclisimizde oyçokluğu ile 18 maddenin tümünün onaylanması, Türkiye'nin önünü açacak teklifimize yeni heyecan getirdi. İnşallah bu süreçten sonra ikinci oylamada da kalan tüm maddelerin Meclisimizden geçmesi ile Cumhurbaşkanımızın önüne gidecek ve onun da onayı ile sürecin milletimize sunulması aşaması başlayacak.
Burada yapmak istediğimiz, hükümetlerimiz dönemlerinde Türkiye'nin önüne koyduğumuz hedeflerin, ülkemizi dünyanın en önemli ekonomilerinden biri haline getirecek, daha eşitlikçi, daha gelişmiş, daha refah, bölgesinde ve dünyada daha fazla söz sahibi hale getirmek için attığımız adımların önünü açmaktır. Ülkemizi geliştirecek her adımın önünde adeta duvar ören vesayetçi anlayışların sonunu getirecek tek yolun bu olduğu kanaatindeyiz.
Bu yolda Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sn. Devlet Bahçeli'nin ülke menfaatlerini siyasi çekişmelerden önde tutan duruşu, süreci bu aşamaya getirmiştir. Bu fikrimizin halkımıza sorulması ve halkımızın onayına olan güveni ile Büyük Türkiye yolunda adımlarımız hızlanıyor. Bu fikrimize muhalif olan kesimlere de saygı duyarak, neden böyle bir sistem değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu ve sonuçlarının neler getireceğini anlatmaya devam edeceğiz.
Bu yoğun günlerin ardından inanıyorum ki ikinci turda da değişikliğini talep ettiğimiz maddeler Meclisimizden geçecek, yeni anayasa ve tek başlı yönetim sistemi fikrimiz halkımıza sunulacak. Biz her zaman olduğu gibi ne kadar doğru kararlar verdiğini defalarca gösteren halkımıza güveniyoruz ve onun iradesine göre hareket edeceğiz. Sürecin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.