Hava Durumu

Batı'nın güçlü Türkiye korkusu

Yazının Giriş Tarihi: 16.03.2017 04:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 04:43

Değerli okuyucular...
Demokrasinin beşiği, en sağlam kalesi olduğunu iddia eden Avrupa'nın bu terimi kullanarak insanlığa verdiği zararın örneklerini defalarca gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Son olarak Almanya, Avusturya ve Hollanda'da yaşananlar bu zihniyetin çıkarları uğruna kendileri ile ne kadar çeliştiklerini bir kez daha gösterdi.
Yıllardır Avrupa'da ve dünyada, İslam'la uzaktan yakından ilgisi olmayan örgütler ve maşalar aracılığıyla oluşturulmaya çalışılan İslamofobi, Batı'nın karanlık yüzünü örtme, kanlı geçmişini unutturma ve aklanma çabasından başka bir şey değildir. Bu sahte korku, çok yakın geçmişte Bosna'da, Ruanda'da, Suriye'de, Irak'ta, Arakan'da ve daha birçok coğrafyada sessiz kalınılan birçok katliama kılıf uydurma çabasıdır.
Bu durum kendini son günlerde hepimizin şahit olduğu gibi İslam coğrafyasının ve bölgesinin lideri haline gelen, mazlumların umudu Türkiye'nin daha da büyümesini engelleme çabasıyla göstermeye başladı. Dünyada yaşanan adaletsizliklere, zulme karşı gittikçe gürleşen sesimizi kesme çabaları alenileşti ve güçlü bir Türkiye korkusu ile Batı artık bu sese karşı tavrını açıkça ortaya koymaya başladı.
Ancak, şer odaklarının ve içimizdeki maşalarının yakın geçmişte darbelerle, terörle, krizlerle kendini gösteren bu oyunlarına karşı halkımızın defalarca gösterdiği feragatli, sağlam duruş bu senaryonun şu ana kadarki tüm sahnelerini boşa çıkardı ve inanıyoruz ki bu aziz millet 16 Nisan'da bu güçlere bir tokat daha atacaktır.
Biz, bu ülkenin önüne büyük hedefler koyarken hep halkımıza güvendik ve gücümüzü halkın gücünden aldık. Kurulduğumuz günden bu yana halkımız da bizlere olan güvenini defalarca gösterdi. Şimdi ise ülkemize kattıklarımızı taçlandırıp, daha büyük adımlar atma zamanıdır. Biz biliyoruz ki yıllardır ülkemize musallat olan terör belasının bitmesi için evlatlarını feda eden, ülkesine, bayrağına sahip çıkan, 15 Temmuz'da namlulara göğsünü siper eden bu millet geleceğine sahip çıkacak ve tüm engellemelere karşın en güçlü cevabı yine sandıkta verecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.