Hava Durumu

Soru belli de sorun muallak!

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2016 07:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 07:35
Bursaspor’un kötü oyununu bir kenara bırakalım… Kimsenin de bu tabloya şaşırmaması gerekiyor. Sezon başındaki görüntüyü unutmayalım. Haftalık veya skora göre kişileri yargılamak yersiz olur. Genel tabloya bakıldığında Ertuğrul Sağlam’ın gidişi Hamza Hamzaoğlu’nun gelişi Bursaspor’da bir hareketlenmeye, takımın olumlu yönde ilerlemesine neden oldu.
Ancak futbolcular aynı futbolcular.
Asıl konumuza gelecek olursak.
Herkesin de bildiği üzere şu soruyu ben de sormak istiyorum.
“Neden Sercan Yıldırım oynamıyor, neden Dzsudzsak oynuyor?”
Bu soruyu sormak için birçok sebep var ama detaya girmeyelim. Formunun zirvesinde olan Sercan Yıldırım neden kesilir, formunun dibine vurmuş Dzsudzsak neden oynatılır?
Açıkçası aklıma gelen tek cevap şu; “Galatasaray’dan kiralık olan Sercan Yıldırım’ın bonservisinde bu tür hareketlerle indirim sağlamak, maliyeti yüksek olan ve takımdan gönderilmesi planlanan Dzsudzsak’ı oynatarak pazarlamaya çalışmak”
Tek mantıklı açıklaması bu olabilir.
Aksi halde ya Hamzaoğlu’nun futbol bilgisi sorgulanır, ya da bizim bilmediğimiz kişisel husumetler masaya yatırılır. Ancak olayın böyle olduğunu sanmıyorum.
Bu durumun Bursaspor’a zarar verdiği kesin. 
Bursaspor, Antalyaspor’a mağlup olarak galibiyet primi olan 1 milyon 300 bin TL’yi kaybetmekle kalmadı, Kasımpaşa maçına gelecek binlerce taraftarın önüne de ket vurdu. Kayıp 3 milyon TL’yi buldu anlaşılan.
Sonuç: Sercan Yıldırım formunun zirvesinde kesildi, Dzsudzsak oynatılarak taraftarın sinir sistemiyle oynanıldı, 3 puan kaybedildi, umutlar tüketildi, Timsah Arena yine yalnızlığa terk edildi.
Peki değer miydi?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.