Hava Durumu

Görev tamamlandı

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2014 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2014 07:55

İrfan Buz hocanın heyecanını ve verdiği kararları takdir etmemiz lazım. Ancak Sivasspor’a kendi evinde 3 yedikten sonra fazla da sevinmemek gerekiyor. Yine de Fernandao sağ olsun…Bu sezon yaşanan bu kadar olumsuzluğa rağmen Bursaspor, ligi Avrupa kupalarına katılacak şekilde bitirip, Türkiye Kupası’nı da müzesine kaldırırsa tam anlamıyla mucize gerçekleşir. Bursaspor’u artık hiçbir konuda eleştirmemek gerektiğini söylemiştik bu köşede.
Yeşil Beyazlı futbolcular da gerekeni yaptı. Kırdı, döktü, vurdu, kıran kırana oynadı ve 4-3’lük ilginç bir skorla Sivasspor maçını atlattı.
Teknik direktör İrfan Buz’u da takdir etmek gerekiyor. Aldığı kararlar, kurduğu kadrolar ve heyecanı Bursaspor’u pozitif yönde etkiliyor.
Tek düşünce var kazanmak…
Ancak yine de kendi evinde Sivasspor’dan 3 yiyen bir teknik adam fazla sevinmemeli. Dünkü idmanda herhalde yanlışını anladı ki futbolculara da telkinlerde bulundu. “Çok ciddi savunma hataları yaptık” diye.
Böyle bir tabloda Bursaspor teknik direktörünün biraz daha heyecanını dizginlemesi gerekiyor. Önemli bir galibiyetti evet, ama stadı dolaşacak kadar değildi. Futbolcular istedikleri kadar eğlenmekte haklılar ama…
Neyse maça dönelim, yani kahramanlara bir de bakalım.
2 maç üst üste 18 kişilik kadroya alınmayan Fernandao, attığı üç golle çok büyük cevap verdi. Fernandao, Bursaspor’a uzun yıllar forvet yükünü çekecek, ilaç niteliğindeki bir futbolcu mu?
Hayır.
Ama savaşıyor ve takımı için kendisini hırpalıyorsa bu takdir edilmeli. Hele hele üç gol atıp takımını galibiyete taşıyorsa ayakta alkışlanmalı.
Bu sezon bu kadar olumsuzluklara rağmen, Bursaspor ligi Avrupa kupalarına katılacak derecede bitirir ve Türkiye Kupası’nı da müzesine kaldırırsa, tam anlamıyla mucize gerçekleşir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.