Hava Durumu

Eski günler mumla aranıyor

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2012 00:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2012 00:43

Bursaspor, öne geçtikten sonra kaybedilen puanlara yanıyor. Yeşil Beyazlı takım son olarak Eskişehirspor karşısında 2-0 öne geçmiş ancak yine sahadan 3 puanla ayrılamamıştı. Bu sezon öne geçtiği 5 karşılaşmada 1 puanla yetinen Timsah, 16 haftanın geride kaldığı lig maratonunda 10 puan kaybederek zirvenin gerisinde kaldı.
EN KÖTÜ DÖNEMİ
Yeşil Beyazlı takımın 16 haftalık periyotta kalesinde golü görmesinin ardından çevirdiği maçlar da oldu. Bursaspor, bu karşılaşmalarda ise hanesine toplam 6 puan yazdırdı. Ancak kaybedilen puanın daha çok olması kafalarda soru işareti bıraktı. Bursaspor Sağlam'ın göreve geldiği 2 Ocak 2009'dan itibaren bu anlamda en kötü dönemini yaşıyor.
YİNE EKSİYLE BİTİRDİ
2011-2012 sezonunun 34 haftalık diliminde kaybettiği puan, kazandığı puandan fazla olan Bursaspor, geriye düştüğü maçlardan 8 puan elde etti. Yeşil Beyazlılar, öne geçtiği mücadelelerde ise rakibini devirmeyi başaramadığı karşılaşmalarda, sahada 9 puan bıraktı. Bundan önceki sezonlarda ise Sağlam'ın hamleleri öne çıktı.
ZİRVE YAPTI
Bursaspor, 2010-2011 sezonunda geriye düştüğü maçların ardından tam 11 puan kazanırken, özellikle son haftalardaki performans düşüklüğü sebebiyle 8 puan kaybetti. Yeşil Beyazlılar, şampiyonluk sezonunda ise zirve yaptı. Genç teknik adam yönetimindeki Timsah, 13 puan kazandı, 5 puan da geriye düştüğü maçların ardından tam 11 puan kazanırken, özellikle son haftalardaki performans düşüklüğü sebebiyle 8 puan kaybetti.  Yeşil Beyazlılar, şampiyonluk sezonunda ise zirve yaptı. Genç teknik adam yönetimindeki Timsah, 13 puan kazandı, 5 puan kaybetti.       

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.