Hava Durumu

Bol futbol

Yazının Giriş Tarihi: 13.05.2014 07:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.05.2014 07:36

İddiasız Bursaspor’un yapıp yapabileceği en iyi şey taraftarına zevkli bir futbol izletmekti. Bunu da başardı. Kaçan pozisyonlar saç baş yoldursa da onurlu mücadele alkışı hak etti.Sıfır heyecanla gittiğimiz Kayseri’de belki de sezonun en zevkli maçına tanıklık ettik. Rakip Kayseri Erciyesspor’un ligde kalma mücadelesi, hiç görmediğimiz kadar taraftarın Kadir Has Stadı’nı doldurması ve ilk dakikadan itibaren temposu bir nebze dahi düşmeyen futbol…
Bu maçı izleyen herkes futbola doydu açıkçası.
Keşke kaçan pozisyonlar olmasaydı diyebilirsiniz ama bu da futbolun içinde var.
1-1 biten karşılaşmayı Bursaspor kazana da bilirdi, kaybedebilirdi de…
Yeşil Beyazlı takımın bu maçtan da çıkardığı kâr, genç futbolcularının umut dolu futboluydu. Ancak daha da kendilerini geliştirmeleri lazım ki, “Bursaspor ayarına” gelebilsinler.
Yabancı futbolculara gelince Belluschi hariç “Bursaspor ayarına” ulaşabilen ya da ulaşabilecek bir futbolcu görülmüyor.
Yeni gelecek yönetim acil transfer hamleleri yapması gerekiyor. Eğer hedef zirveyse tabii..
Neyse biz maça dönelim.
Karşılaşma öncesi Erciyesspor taraftarı adeta düğünde gibiydiler. Bir göbek atmadıkları kaldı derken, o da oldu. Yanlış anlamayın maç sonrası değil maç öncesi bu eğlence.
Mücadele sonunda ise ligde kalmayı garantileyen Kayseri ekibinde bayram havası vardı. Burada Hikmet Karaman’ı da tebrik etmeden geçmek ayıp olur. İnanılmazı başardı ve ilkyarı sonunda düştü denilen takımı ligde tutmayı başardı. Her teknik adamın yapacağı bir iş değil bu. Bir anlamda Bursaspor yönetimine de iyi bir ders vermiş oldu. Tıpkı Batalla’nın Çin’de attığı her golden sonra verdiği ders gibi…
Lig Bursaspor için bitti belki ama bu durum Harun, Ozan Tufan, Oğuz han gibi genç futbolcuları görme fırsatı bulmamızı sağladı.
Ancak hâlâ 2014-2015 sezonunda Bursaspor’da kim teknik direktör olacak, hangi futbolcular gidecek-gelecek, yönetim kim olacak, borçlar nasıl kapanacak, stat ne zaman bitecek gibi sorular kafamızı kurcalıyor duruyor. Öyle değil mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.