Hava Durumu

Biraz katkı lütfen

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2014 07:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2014 07:50
İyi bir takımın yedek kulübesi de aynı kalitede olmalı. Bursaspor’da bu yok. Hatta bazı isimlerin sırf 18’i oluşturmak için o kulübeye alındığını düşünüyorum. Yeşil Beyazlı takımın ekstra yardıma ve ekstra puana ihtiyacı var.
İstanbul Başakşehir maçında 2 puan kaçtı demek yanlış. Belli ki bazı şeyler eksik. Bursaspor son noktayı koyamıyor. Gol atsan da bir şeye yaramıyor, koruyamıyorsun çünkü…
Bazı futbolcularda laubalilik var. Bunu çok açıkça göremiyoruz. İnşallah da görmeyiz. Başakşehir maçında belki biraz hissetmiş olabilirsiniz. Bu durum bizim bilmediğimiz transfer söylentileri mi, yoksa parasal bir durum mu bunu bilemiyorum. Türk futbolunun gerilemesindeki en önemli unsur da bunlar. Hemen bir havalanma, hemen bir kendini arkadaşlarından büyük görme, kendisini futbol tanrısı sanma ve zaman kaybetmeden futboldan silinme.
Kulüp yöneticisinin yabancı futbolcuya, “Sen para için mi oynuyorsun yoksa bizim için mi?” diye soru sorabildiği bir dünyadayız.
Sahte bir dünya anlayacağınız.
Bursaspor, iyi bir takım olgusunu yakaladı ve umut ışıkları saçmaya başladı. Bu olguyu bozacak hiçbir şeyin futbolculara ve teknik heyete yansıtılmaması lazım. Alınan iyi bir sonuçta göğsünü kabarta kabarta dolaşan, kötü sonuçta sağ sola bakıp bir suçlu arayan, kendisini dev aynasında gören yönetici olmaz.
Finansal kaynak yaratan, takımını motive edecek açıklamalar yapan (komik olmamakla beraber) ve ciddiyet bir yöneticinin asli görevidir.
Sözüm meclisten dışarı. Bunları yapamayacak yöneticiden bırakın kulübe, apartmana yönetici olmaz.
MESSİ OLSA NE YAZAR
Geride kalan 11 maçlık maratona bakıp bakıp durdum. Ya arkadaş yedek kulübesinden bir katkı olmaz mı? Hatta katkıdan çok zararları var. Ne zaman bir değişiklik olsa takım atak kısırlığına giriyor. Genel açıdan söylüyorum bunu. Bir takımın 11’i nasılsa yedek kulübesi de aynı kalitede olmak zorunda. Zorunda ifadem büyük bir takım olan Bursaspor için geçerli. Bu sene isim isim baktığımız zaman kötü bir kulübeye sahip olduğumuz söylenemez. Ancak katkıya bakmak lazım.
Messi olsa ne yazar…
Şu ana kadar katkı sağlayan bir isim vardı. O da bir kez yedek kalan Volkan Şen’di. Girdiği maçın seyrini değiştirdi. Geçen sene Sestak’ı bir hatırlayın. Puan katkısı sağlıyordu. Bursaspor’a puan katkısı sağlayan yedekler lazım. Ya da o yedeklerin puan katkısı sağlaması lazım. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.