Hava Durumu

Artık yeter!

Yazının Giriş Tarihi: 11.06.2014 07:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 07:44

Bursaspor’da başkanlığa Recep Bölükbaşı’nın, teknik direktörlüğe de Şenol Güneş’in gelmesinin ardından yapılacak olan faaliyetleri herkes merakla bekliyordu.
Faaliyetler yapılıyor iyi güzel de hiç de alışagelmediğimiz olaylar da yaşanmıyor değil…
Özlüce Tesisleri’nde günümüzün minimum 10 saatini geçiriyoruz. Tabi bu zaman diliminde evinde, ofisinde, klimalı ortamında, görmeden, duymadan, bilmeden haber yazanlara sadece gülüyoruz, geçiyoruz!
Neyse bu konuyu bir kenara bırakalım, gündeme dönelim.
Bursaspor yönetimini yeni görevinde ziyaret edecek kurumlar bellidir. Onlar da gerekli ziyaretlerini yaptılar ve işlerine döndüler. Ancak bir de rant sağlamaya çalışanlar var. Reklam kokan hareketler yapan. Bursaspor için elini cebine atmayan, yönetime başarılar dilemek için geldik diyerek, ziyaretten sonra firmasının ismini duyurmak için çekilen fotoğrafa kadar müdahale edenler gibi…
Artık yeter!
Bursaspor Kulübü’nün üstünden kimse rant sağlayamaz, sağlamamalı. Yeşil Beyazlı kulüp için zaman su gibi akıp giderken, böylesine olaylara şahit olmak hiç de hoş değil. Artık herkes işine dönmeli ve Bursaspor’un geleceği ile ilgili önemli kararlar alınmalı.
Görev dağılımı geçtiğimiz gün yapıldı. Başkan Recep Bölükbaşı’nın iyi niyetinden kimsenin şüphesi yok. Bu iyi niyet suiistimal edilmez, suiistimal edilmeyen bu niyet de Bursaspor’u başarılara götürürse önemli bir yol alınmış olur.
Son olarak, Şenol Güneş’in Bursaspor’a ne katacağı devamlı soruluyor. Güneş, Yeşil Beyazlı kulübe önce disiplini getirdi. Ancak ileride ne olur bilinmez. Bursaspor’un borcu çok fazla. Bu borçların üstüne borç yapılmaya mecburen devam edinilecek.
Peki ya sonra?
Yani başarı gelmezse ne olacak?
Bunları düşünmeden hareket etmek intihar olur.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.