Hava Durumu

3 günde Le Guen

Yazının Giriş Tarihi: 04.07.2017 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 08:07

Herkesin sorduğu bir soru var: "Paul Le Guen nasıl hoca?"
1 Temmuz'da hazırlıklar başladı, Fransız teknik adam sahaya indi, biz de bu sorunun cevabını bulabilmek için kolları sıvadık.
İlk izlenimlerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle kaliteli birisi. Bursaspor'un ağırlığını net şekilde kaldırabilecek bir isim. Zaten gerek ismiyle, gerek geçmişiyle, gerekse de davranışlarıyla taraftarın da içine sinen bir teknik adam.
Peki sahadaki duruşu nasıl?
Paul Le Guen, neredeyse hiçbir şeye karışmıyor. Karışmıyor dediysem, saha içindeki duruşunu kastediyorum. Devamlı not alıyor. Çok dikkatli bir şekilde futbolcuların performanslarını izliyor. Futbolcularla henüz birebir diyalogları yok denecek kadar az. Zamanını bekliyor Fransız hoca. Laubali değil. İşini ciddi yapıyor. Şu an susuyor, ama son söz de onda. Futbolcular da bunun farkında. Normal şartlarda -10 derecede sıcak basan futbolcular, 35 dereceye bana mısın demiyor.
Anlayacağınız Özlüce'de işler biraz ciddiyet kazandı. Formanın değeri yavaş yavaş anlaşılmaya başlandı.
Açıkçası Paul Le Guen'den ümitliyim. Yapılacak takviyeler de umarım onun isteği doğrultusunda gerçekleşir. Sonra ligin 10. haftasında hem kendisinden, hem yönetimden hem de taraftardan 'Keşke' kelimesini duymak kimse istemez.
Unutmadan Paul Le Guen, gençlere çok önem veriyor. Gözleri devamlı onlarda. Bakalım Avusturya kampı biletini kimler kapacak, hep birlikte göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.