Hava Durumu

Yıldıray Baştürk Bursaspor'dan gelen teklifin detaylarını anlattı

Eski milli futbolcu Başkan Ali Ay'la dün bir araya geldi. Taraflar toplantıda anlaşma zemini aradı. Yıldıray Baştürk gelen teklifin detaylarını anlattı ancak şu an için ne teknik direktör adayı Paul Le Guen ne de takımla ilgili konuşmanın doğru olmayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2017 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2017 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldıray Baştürk Bursaspor'dan gelen teklifin detaylarını anlattı

İlk kez Bursa Hakimiyet'in gündeme getirdiği Bursaspor'da yeni sezonda Yıldıray Baştürk'ün sportif direktörlüğe getirileceği haberi Türkiye'de geniş yankı bulurken, eski milli futbolcu önceki gece geç saatlerde Bursa'ya ulaştı. Bursasporlu yöneticilerle kısa bir görüşme yapan Yıldıray Baştürk gün boyu dinlendikten sonra yine akşam saatlerinde Başkan Ali Ay ve yöneticilerle toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Yıldıray Baştürk, kendisine Bursaspor'dan gelen teklif süreci hakkında konuştu.

ÇOK HEYECANLANDIM

Yıldıray Baştürk, ilk teklifin bundan iki hafta önce bizzat Başkan Ali Ay tarafından yapıldığını belirterek, "Başkan Ali Ay, telefonla arayarak beni sportif direktör için düşündüklerini söyledi. Randevulaştık ve Bursa'ya gelmem istendi. Heyecanlandım. Şu an için ne söylesem yalan olur. Her konuyu görüşeceğiz. Sonrasında kulüp açıklamayı yapacaktır" dedi. Yıldıray Baştürk teknik direktör adayı Paul Le Guen hakkında "O konuda fazla bir bilgim yok" demekle yetindi. Eski milli futbolcu takımla ilgili soruları da "Anlaşalım sonra konuşuruz" sözleriyle yanıtladı. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.