Hava Durumu

Seyrek saçlılar dikkat!

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, saç seyrekliğinin genel olarak çok karşılaşılan bir problem olduğunu çözümünün saç ekimi olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seyrek saçlılar dikkat!

Real Hair Center Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, saç sıklaştırma işlemlerinin genel olarak daha önce yapılan başarısız saç ekimleri, eski teknikle yapılan saç ekimleri, Fut saç ekimi sonrası sonuçları kötü olan kişilerde, medikal rahatsızlığa bağlı dökülmeler, ve genetik olarak seyrek saçlı kişilerde saç sıklaştırma yapılabildiğini dile getirerek, "Saç sıklaştırma işlemlerinde traşa gerek yoktur ve saçlar kazıtılmadan saç ekimi yapabilmekteyiz. Üstelik saçları kazıtmadan yapılan bu işlem sayesinde saç ekimi olduğunuz bile anlaşılmayacak yaklaşık olarak 6 ay içerisinde daha gür saçlara kavuşmuş olacaksınız.

Seyrek saçlı kişilerde saçların bu hali genetikse full saç ekimi yapılmamalı ve var olan saçlara gelebilecek zararlar önlenmelidir. Aksi taktirde full saç ekimi yapıldığında seyrekte olsa var olan saç kökleri zarar görebilmektedir. Genetik kaynaklı saç seyrekliği problemi yaşyanlar kesinlikle uzman doktor kontrolünde gerekli testler yapılarak sorunun kaynağının araştırılmasını yaptırması gerekmektedir" diye konuştu.

Seyrek saç tedavinde öncelik prp uygulaması hatta prp uygulamalarını düzenli aralıklarla yaparak saç sıklaştırma işlemleri yapılmalı hatta oral yolla saç köklerini besleyen vitamin destekleri de alınmasını öneren Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, "Vitamin konusunda uzman doktor tavsiyesi ile reçete düzenlenerek eczanelerde satılan vitamin takviyeleri alınmalı piyasada ne olduğu belli olmayan hiçbir vitamin, krem yada başka türlü bir şey kullanılmamalıdır. Prp destekli yapılan tüm saç sıklaştırma ekimleri yüzde 99 oranında başarılı sonuçlarla bitmektedir. Önceliğimiz her zaman var olan saçlarınızı kurtarmak ve onlara zarar verecek uygulamalardan kaçınmaktır. Bu yüzden saçlarınızın seyrekliği ile ziyaret edeceğiniz saç ekim merkezlerinin komple saç ekim tekliflerini bir kez daha düşünmenizi tavsiye etmekteyiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.