Hava Durumu

Paris'te alarm! Araç patladı, sürücü ise...

Fransa'nın başkenti Paris'in ünlü Şanzelize Bulvarı'nda bir sivil aracın polis aracına hızlı bir şekilde çarptıktan sonra alev aldı. Kısa süre sonra infilak eden aracın içindeki sürücünün silahlı olduğu ifade edildi. Bilinçsiz bir şekilde yerde yatan sürücünün polis tarafından gözaltına alındığı ifade edildi. Olay nedeniyle civardaki metro istasyonları kapatılırken, Elysee Sarayı'nın önündeki güvenlik önlemleri artırıldı. AFP, güvenlik yetkililerinin sürücünün 'büyük ihtimalle' ölü olduğunu açıkladığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paris'te alarm! Araç patladı, sürücü ise...

Fransa'nın başkenti Paris'in ünlü Champs Elysees meydanında akşam saatlerinde kısa süreli terör saldırısı paniği yaşandı.

Champs Elysees meydanında, bir sürücünün, aracıyla bir jandarma minibüsüne çarpmasının ardından güvenlik güçleri alarma geçti.

BFM televizyon kanalının polis kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, jandarma aracına çarpan otomobilin alev aldığı ve sürücünün üzerinden silah çıktığı duyuruldu.

Haberde, sürücünün bilinçli olarak jandarma minibüsüne çarptığı ifade edildi.

Paris'te 13 Kasım 2015'te meydana gelen terör saldırılarının ardından ülkede olağanüstü hal (OHAL) ilan edilmişti.

Geçen 14 Temmuz'da Nice kentinde düzenlenen ve 86 kişinini hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından OHAL uygulamasının yeniden uzatılması kararlaştırılmıştı.

Paris'in Champs Elysees Caddesi'nde Türkiye'nin Kültür ve Tanıtma Müşavirliğinin önünde nisan ayında düzenlenen saldırıda bir polis hayatını kaybetmiş, iki kişi yaralanmıştı. Saldırgan olay sırasında öldürülmüştü. Saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.