Hava Durumu

Orhangazi Belediyespor bombalar patlıyor!

2. Lig'e çıkacak bir kadro kurmak isteyen Orhangazi Belediyespor, Şanlıurfaspor'dan Yunus Emre, Kocaelispor'dan Kadir Gezer ve 12 Bingöl'den Erman Öztürk ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 07:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 07:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi Belediyespor bombalar patlıyor!

2017-2018 sezonuyla birlikte Orhangazi Belediyespor olarak 3. Lig'de mücadele edecek Bursa ekibinde transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Başkan Necmettin Şahin yönetiminde geçen sezon takıma iyi bir ivme kazandıran teknik direktör Zafer Yiğit ile devam etme kararı alan Kırmızı Siyahlılar, Şanlıurfaspor'dan sağ kanat Yunus Emre Mest, Kocaelispor'dan sağbek Kadir Gezer ile 12 Bingölspor'dan kaleci Erman Öztürk'ü kadrosuna kattı. Her iki oyuncu da düzenlenen törenle kendisini Orhangazi Belediyespor'a bağlayan 1'er yıllık sözleşmeye imza attı.

ALTYAPIYA ÖZEL İLGİ

Orhangazi Belediyespor'un gelecek sezon planlarıyla ilgili Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulunan Başkan Necmettin Şahin, "Öncelikle Şanlıurfaspor'dan Yunus Emre, Kocaelispor'dan Kadir Gezer ve 12 Bingölspor'dan Erman Öztürk'ü kadromuza kattığımı için çok memnunuz. Bu takımın başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizim planlarımızda genç oyuncuları aramıza katmak var. Ayrıca önümüzdeki sezon altyapıdan da önemli ölçüde oyuncu A takım kadrosunda yer alacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.