Hava Durumu

Le Guen: Biz iyi bir takımız

Fransız çalıştırıcı maç sonunda oyuncularına yaptığı konuşmada, "Biz iyi bir takımız. Emin olun iyi yerlere geleceğiz. Sizden tek isteğim bu inancı kaybetmemeniz" sözleriyle futbolcularına özgüven aşılamaya çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2017 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: Biz iyi bir takımız

Bursasporlu futbolcular Başakşehir karşısında sezonun ilk maçından 1-0 yenik ayrılırken, ortaya konan futbol camiaya umut aşıladı. Taraftarlar ve yönetim kadroya yapılacak takviyelerle takımın daha iyi bir düzeye gelebileceğine inandıkları yönünde birleşti. Ancak takıma inanların başında bir isim geliyor ki o da teknik direktör Paul Le Guen'den başkası değil. Süper Lig'deki ilk maçına çıkan Fransız çalıştırıcı saha kenarında sakin bir görüntü çizerken, özellikle hakemlerin verdiği kararlar sırasındaki mimikleriyle dikkat çekti.

ÖZGÜVEN KAZANDIRDI

Paul Le Guen'in maçtan sonra da soyunma odasında da yenilgi nedeniyle oyuncularının bozulan moralini yerine getirmek için kısa bir konuşma yaptığı bildirildi. Le Guen'in futbolcularına, "Bugün burada yenilmiş olabiliriz ama biz kazanımlarımıza bakmalıyız. Biz iyi bir takımız ve emin olun iyi yerlere geleceğiz. Sizden bu inancı kaybetmemenizi istiyorum. Çok çalışıp daha iyi nasıl oluruz onu düşünün ve kendinizi toplayın. Önemli olan özgüveni kaybetmemek ve takım bilincini yitirmemek" dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.