Hava Durumu

İşte Bursaspor'un sır gibi sakladığı o golcü

Leicester City'de forma giyen Nijeryalı krampon için Bursaspor girişimlerine başladı. Bu transferde en önemli rolü teknik direktör Paul Le Guen üstleniyor. Yeşil Beyazlılar Ahmed Musa'nın transferini kiralama formülüyle bitirmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Bursaspor'un sır gibi sakladığı o golcü

HABER I Süha GÜRSOY - Tolga ÖZTAŞ I

Ligin ilk yarısında gol yollarında yaşanan sıkıntı nedeniyle transferde forvet oyuncusuna ağırlık veren Bursaspor aradığı ismi İngiltere'de buldu. Yeşil Beyazlı yönetim Leicester City'de forma giyen ahmed Musa'nın transferini bitirmek için girişimlere resmen başladı. Uzun süredir Nijeryalı kramponu takibe alan Ali Ay yönetimi güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan futbolcuyu kiralama yöntemiyle kadrosuna katmaya çalışıyor. Bu transferde en önemli rolü üstlenen kişi ise teknik direktör Paul Le Guen. Fransız çalıştırıcı Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Gernot Rohr ve Leicester City teknik patronu vatandaşı ve arkadaşı Claude Puel ile telefonla yaptığı görüşmelerde tecrübeli futbolcunun son durumu hakkında bilgi aldı.

Ahmed Musa'nın transferinde arabuluculuk görevini ise Nijerya Milli Takımı'ndan takım arkadaşları Bursasporlu William Ekong ve Mikel Agu üstlendi. Her iki oyuncunun da Ahmed Musa'ya Bursaspor hakkında bilgi verdiği kaydedildi. Bu sezon Leicester City'de fazla forma şansı bulamayan Ahmed Musa'nın Nijerya Milli Takımı'yla vitrine çıkacağı Dünya Kupası öncesi düzenli forma giymek için Yeşil Beyazlılar'dan gelen teklife olumlu yaklaştığı bildirildi. Bugüne kadar Kano Pillars, Venlo ve CSKA Moskova formalarını giyen Ahmed Musa 244 profesyonel lig maçında 68 kez fileleri havalandırdı. Nijerya Milli Takımı'yla da başarılı bir performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcu 39 maçta 11 gole imzasını attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.