Hava Durumu

İnegölspor'da yeni başkan Kaner

Bordo Beyazlılar'ın dün yapılan olağanüstü genel kuruluna 371 üyeden sadece 62'si katıldı. 47 oy alan Münir Kaner, 6 oy alan rakibi Coşkun Karduz'u geçerek 3. kez başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'da yeni başkan Kaner

Spor Toto 2. Lig temsilcilerimizden İnegölspor'da yönetim krizi dün çözüldü. Bordo Beyazlılar'da dün yapılan olağanüstü genel kurulda Başkanlığa Münir Kaner seçildi. Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda yapılan kongreye 371 üyeden sadece 62'si katılma nezaketi gösterdi. Çok az bir katılımla gerçekleşen olağanüstü kongrede Münir Kaner 47 oy alırken rakibi Coşkun Karduz 6 oy aldı, 8 oy boş ve 1 oy geçersiz sayıldı. Böylelikle 25 Mayıs'ta yine olağanüstü genel kurulda göreve gelen Cebrail Kemer'in bırakmasıyla kayyuma gitme tehlikesi bulunan İnegölspor'da tehlike atlatıldı.

YAZIKLAR OLSUN

3. kez İnegölspor Başkanı seçilen Münir Kaner, "Takımın bu hale gelmesi bizleri üzmüştür. İnegölspor'a aday olmak isteyenlere 1 milyon TL gözdağı veriliyor. İnegölspor gelecek 1 milyon TL'ye kalmış ise yazıklar olsun bize. Başarının olmadığı yerde hedef de olmaz. Biz başarı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ayrıca Kaner'in listesinde Osman Sevim, Kerim Durmuş, Melih Sarıkaya, Murat Köroğlu, Hasan Yetim, Şaban Gümüş, Sabahattin Ablak, Nizamettin Mut ve Onur Çelik yer alırken, Denetleme Kurulu'nda ise Erdal Şenbay, Nezih Metinbaş ve Özhan Peker görev alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.