Hava Durumu

Eren'i binlerce kişi uğurladı

Teröristlerce Maçka'da şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül, binlerce hemşehrisinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılan Bakan Soylu, genç şehidin tabutunu omuzladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2017 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2017 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eren'i binlerce kişi uğurladı

Terör örgütü mensupları tarafından dün bir astsubay ile birlikte Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül bugün Maçkailçesinde binlerce hemşehrisinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZEYE BİNLERCE HEMŞEHRİSİ KATILDI

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi, arkadaşları ile binlerce kişi katıldı.

BAKAN SOYLU TAZİYELERİNİ İLETTİ

Cenaze namazı öncesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ardından Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve takım kaptanı Onur Recep Kıvrak da Eren'in ağabeylerine ve yakınlarına taziyelerde bulundu.

"EREN İYİ Kİ VARSIN"

Eren Bülbül'ün Türk bayrağına sarılı tabutu kılınan cenaze namazının ardından tekbirlerle omuzlarda taşınarak cenaze nakil aracına kondu. Bu sırada Bakan Soylu şehit hemşehrisinin tabutunu omuzladı. Cenaze toprağa verilmek üzere buradan Köprüyanı mahallesine gönderildi. Cenaze törenindeki kalabalık akıllara Eren Bülbül'ün şehadetinden bir süre önce Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımını akıllara getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.